ROCCAT Studios er klar med nyt headset

Roccat

 

Tyske ROCCAT Studios er nu klar til at tilføje et nyt medlem til deres Kave headset sortiment. Det drejer sig om ROCCAT Kave XTD 5.1 Analog, som er i handlen nu.

Med Kave XTD 5.1 Analog kan du opleve ægte 5.1 surround sound, når du spiller med headset.

Rent teknisk så indeholder det nye Kave XTD 5.1 Analog to 40mm driver enheder og en 30mm vibrations enhed i hver af de to ørekopper. For at sikre en nem og præcis kontrol med headsettet, leveres det med en dual-mode fjernbetjening, mens selve headsettets mikrofon er udstyret med LED lys på spidsen af mundstykket, så man aldrig er i tvivl om, hvornår man er live med mikrofonen.

Kave XTD 5.1 Analog er efterfølgeren til det oprindelige Kave headset, som har været det mest succesfulde ægte 5.1 headset nogensinde. ROCCAT Studios har naturligvis taget erfaringerne fra det oprindelige headset med over i udviklingen af Kave XTD 5.1 Analog, Men de har også lyttet til den feedback som brugerne af det oprindelige Kave headset er kommet med, så de kunne beholde alt det bedste og videreudviklet det øvrige for at sikre at det nye headset bliver fantastisk.

Et sted, hvor videreudviklingen er sket er naturligvis på lydsiden

 

Kave XTD 5.1 Analog går nemlig helt nye veje. Det er det første analoge gaming headset der har interferens isolatorer, som er en revolutionerende teknologi, der sikrer at der ingen lyd interferens sker. De fleste gamere acceptere den elektromagnetiske interferens, men nu er det altså fortid.  For det eneste Kave XTD 5.1 Analog leverer er en ren, skarp surround sound i høj kvalitet.

René Korte, der er direktør og skaber af ROCCAT Studios siger om Kave XTD 5.1 Analog:

”Dette headset er ikke alene et teknisk vidunder, men også byggekvaliteten er fantastisk. Når man ser det, ville man aldrig tro at det var 25 % lettere end det originale Kave. Det er et ultra-let build, spækket med funktioner, og det er nemt at have på gennem lange spillesessioner, på grund af de mange komfort muligheder. For os er kvalitet innovation, fra at være noget som ingen nogensinde har tænkt på, til at skabe noget som alle kender og få det til at føles som en ny oplevelse. Det er hvad Kave XTD 5.1 Analog er. Det er ROCCATs filosofi i praksis.”

 

Prisen på det nye headset er sat til 119.99 Euro.
Læs mere om headsettet på ROCCAT Studios hjemmeside HER

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar