Ride – Udgivelsesdato er blevet bekræftet

Ride - Banner

Ovenstående billede kunne meget vel være et eksempel på cover art til det kommende spil Ride.

Billedet viser en række forskellige motorcykler der kører ræs og giver os en ide om hvad vi kan forvente fra Ride’s +100 forskellige licenserede motorcykler i fire forskellige klasser:

  • Superbikes
  • Supersports
  • Naked
  • Historical

Med tanke på at spillet kun er 2 måneder fra en udgivelsesdato, så håber vi på snart at kunne se lidt mere gameplay og screenshots for denne titel.

Hvad reklame for spillet angår, der har Milestone ikke været særligt skarpe.
De har udgivet nedenstående teaser trailer og ellers blot fokuseret på små trailers af motorcykler uden tanke på gameplay. Deres afsløringer af motorcykler kan ses på deres YouTube kanal.

Milestone har bekræftet at deres nye motorcykelspil vil blive udgivet den 20. marts på både PlayStation 3 og PlayStation 4 samt konkurrerende konsoller.

Denne udgivelsesdato undrer vi os lidt over, med tanke på at Project CARS bliver udgivet i samme uge.
Vi er naturligvis godt klar over at Project CARS ikke har motorcykler i spillet, så det ikke er en direkte konkurrent. Men det er stadig en ret så stor motorløbs titel, som måske kan få folk styret væk da mange ikke køber 2 helt nye titler inden for samme genre i samme uge.
Interessant nok, gjorde Milestone helt det samme med deres PlayStation 4 udgivelse af MXGP i samme periode som DriveClub og Forza Horizon 2 udkom.

 

Mon dette er en ”fejl” fra deres side – simpelthen for dårlig planlægning, eller kan denne titel konkurrere mod Project CARS? Hvad tror du?

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.