Resident Evil 7 ’Kitchen’ demo tilgængelig med PlayStation VR

resident-evil-7-biohazzard

Den intense Resident Evil 7 biohazzard ’Kitchen’ demo er nu tilgængelig med udgivelsen af PlayStation VR. Demoen er inkluderet på en disc som en del af PlayStation VR pakken i Nordamerika og er også tilgængelig som gratis download her i Europa via PlayStation Store.

’Kitchen’ indeholder et hurtigt og intenst glimt af den medrivende horror oplevelse som spillerne kan forvente fra Resident Evil 7 biohazzard når det udgives den 24. januar 2017. I denne atmosfæriske teaser demo, er et køkken den foruroligende kulisse for en anspændt situation, der trækker spillerne ind i en hyper-realistisk virtuel verden som aldrig før.

resident-evil-7-biohazzard-kitchen-demo

Resident Evil 7 biohazzard vil være en af de første AAA titler som vil være helt spilbare i VR med muligheden fra start til slut, eller kun dele heraf, når det firgives på PlayStation 4.
Fleksibiliteten af den valgfrie PlayStation VR tilstand, der følger med spillet, giver spillerne fuld kontrol over hvor meget de ønsker at engarere sig i den medrivende og skræmmende VR oplevelse. Faktisk er spillerne i stand til at bruge de samme save game data til at spillet spillet i enten standard eller PlayStation VR tilstand på et hvilket som helst tidspunkt.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.