Remote Play: Sony arbejder på app til PC og Mac

PlayStation Logo

Hvis du har ønsket at spille dine PlayStation 4 spil, mens du var på farten, så har det krævet du enten havde en PlayStation Vita eller en særlig mobiltelefon der understøttede denne feature. Men det vil øjensynligt ændre sig meget snart, da Sony arbejder på en ny app, som gør det muligt at bruge Remote Play sammen med både PC og Mac.

Det er via Twitter, at Shuhei Yoshida har afsløret den nye app er ved at blive udviklet

Det har faktisk været muligt at spille via en uofficiel app med navnet Remote Play for PC, udviklet af en person med brugernavnet Twisted. Han har udviklet en app, som gør man kan bruge en PC til Remote Play. Han har arbejdet på app’en i mere end et år, og han havde håbet at han med tiden ville kunne komme til at arbejde med den på fuld tid, men med Sonys udmelding ser det ud til han må opgive de planer.

Der er ikke kommet nogen udmelding om hvorvidt Android og iOS generelt, så det er muligt at uafhængige udviklere kan kaste sig over dette marked, hvis de ønsker at lave en app, som gør det muligt at spille sine PlayStation spil mens man er på farten.

Det er uvist om Sonys app også vil gøre det muligt at bruge sine DualShock controller når man spiller sine spil via sin computer. Men det er ingen tvivl om det er et stort håb blandt mange PlayStation brugere.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar