Remake af Trine udgives i denne uge.

Frozenbyte har annonceret at de onsdag d. 17. december udgiver det originale Trine spil i en remastered udgave til PlayStation 4. Spillet får titlen: Trine Enchanted Edition. Spillet vil naturligvis indeholde det originale spils levels og udfordringer, men der er kælet for det visuelle, ligesom Frozenbyte også har skabt en række forbedringer i forhold til gameplayet.

Spillet indeholder den populærere co-op del, der var elsket i det oprindelige spil, så der er mulighed for at spille tre sammen, både online og lokalt på samme skærm, man kan faktisk også sidde to lokalt og spille med en tredje spiller online. Så der er rig mulighed for at nyde spillet sammen med vennerne.

På den tekniske side, så kører spillet med 60 fps og 1080p. Hvis du foretrækker spillet i 3D, så kan det naturligvis også lade sig gøre, så kører spillet med 60 fps og 720p. (3D kræver et tv der understøtter det)

Sidst, men ikke mindst, så indeholder spillet intet mindre end 47 trofæer, hvoraf det ene er Platin.

Der er ikke oplyst nogen pris på spillet, men som vi skrev indledningsvis, så kan det købes i forbindelse med PlayStation Stores opdatering onsdag d. 17. december.

Som et kuriosum skal det næves at du allerede nu kan købe Trine 2 til PlayStation 4, da det blev udgivet til den nyeste generation allerede i november 2013.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.