Red Awakening – Murder to the Max trailer

Red Awakening

Domino Effect er i gang med at udvikle titlen Red Awakening og har nu sendt en gameplay video med titlen ”Murder to the Max” på gaden, man skal dog bemærke at der er tale om en video der viser ”work in progress”.

Med videoen kan vi se hvordan Red Awakening har fokus på gys, stealth og krumspring, i stedet for det mere almindelige første person skyderspils ”løb og skyd” styring.

Spillets visuelle stil er fundet efter inspiration fra slasher film lavet af John Carpenter, Tobe Hooper og Dario Argento. Gameplayet er inspireret det originale Thief, Manhunt, TimeSplitters 2 og Condemned: Criminal Origins. Mens det er team-baseret gameplay, som det kendes fra Counter-Strike, der skal bruges til at nå målet.

Kort sagt er Red Awakening en sammenblanding af en satirisk historie, fyldt med neon farvede omgivelser, med første persons dynamisk stealth, parkour-artigt bevægelser, hvor stoffer giver powerups i det ultra-voldelige gameplay, der er krydret med et syret soundtrack…..

Rob Peall fra Domino Effect siger følgene om spillet

”Vi fandt ud af at slasher genren, stort set er urørt som spil. Dermed indeholder det et potentiale for at skabe en unik virtuel oplevelse. Med Red Awakening bliver spillerne sat ind i deres helt egen slasher film for første gang og kan slå sig løs”

Som sagt er spillet stadig under udvikling, og Domino Effect vil snart starte en indsamling via Kiskstarter, for at skaffe økonomiske midler, til den sidste del af spillets udvikling. Efter planen vil de udgive spillet til PC i den sidste del af 2015 og til PlayStation 4 2016.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar