Rebellion trækker i land: Brugerdefinerede PS4 baggrundsbilleder bliver “måske” ikke tilgængelige

Seneste nyt – Rebellion er kommet med følgende udtalelse der benægter ethvert kendskab til kommende muligheder for brugerdefinerede baggrunde:

”Vi er kede af det PlayStation brugere, vi ved ligeså ldit som jer om en kommende PlayStation 4 opdatering! Det her er prisen for at være organiserede!

 

Da vi fremsatte en ønskeliste for giveaway ting på ZombieArmy.com, mente vi at de brugerdefinerede konsoltemaer ville være en fed ting.

 

PlayStation 4 temaet kom med, men inkluderer ikke muligheden for at kunne ændre baggrunde, så vi bliver nok nødt til at ændre sætningen på hjemmesiden for at gøre det mere klart.

 

Skulle de [Sony] dog annoncere muligheden for brugerdefinerede baggrunde, så vil vi være de første udviklere der har dem klar. Jeres træk Sony!

 

Skulle I sidde og ønske nogle smukke Xbox One, smartphone, desktop og (forhåbentligt fremtidssikrede) PlayStation 4 baggrunde samt gratis musik fra spillet, så skynd jer over på ZombieArmy.com og skriv jer op til nyhedsbrevet!”

Hvad tror du?
Er her tale om et klassisk forsøg på en afværgningsmanøvre ovenpå en kvajer, eller er der blot tale om en menneskelig fejl?

 

Original artikel: 

Endnu en PlayStation 3 funktion skulle eftersigende snart ankomme til PlayStation 4

 

Det burde have været en given ting at kunne indsætte sit eget baggrundsbillede på PlayStation 4 konsollen, efter at Sony tilføjede muligheden for at downloade brugerdefinerede temaer fra PlayStation Store, men nu ser det ud til at PlayStation langt om længe snart vil understøtte tilpassede baggrunde.

Dette er blevet rapporteret af Rebellion, udvikleren bag Sniper Elite serien. På deres hjemmeside kan man tilmelde sig til at modtage flere oplysninger om Zombie Army Trilogy, der udgives til marts. Efter endt tilmelding dirigeres man videre til en side med forskellige gratis baggrundsbilleder, samt 4 musiknumre fra spillet til gratis download.

Det interessante her, er dog ikke den gratis musik fra spillet, men der imod en lille tekst nederst i venstre hjørne der indikerer en kommende systemsoftware der vil understøtte brugerdefinerede baggrunde:

Note for PS4 users: The ability to set a background should be available in an upcoming System Software update.

 

PS4 Baggrund - Rebellion

Rebellion’s hjemmeside kan ses her.

Dette er ikke en stor overraskelse, men en glædelig en af slagsen. Vi kan kun håbe at de vælger at gå hele vejen med denne funktion, ligesom de gjorde det på PlayStation 3 konsollen, og ikke blot tillader tilpassede baggrunde, men også ikoner og menu-lyde, alt sammen via download fra maskinens browser.

Hvad angår en tidshorisont for denne opdatering, så er jeres gæt ligeså godt som vores, men med tanke på at det er mere end 3 måneder siden at der sidst har været en stor PlayStation 4 firmware opdatering, så burde vi snart høre mere om dette.

Ser du frem til muligheden for brugerdefineret baggrunde, eller er du ganske tilfreds med Sony’s standardudvalg?

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.