Rainbow Six Siege Operator system

Rainbow Six Siege3

Når Tom Clancy’s Rainbow Six Siege lander på PlayStation 4 til efteråret, så vil det indeholde et helt nyt operator system.

Opereators er specialister fra verdens bedste speciel styrker, og de er mestre inden for deres felt. De har hver især deres egne unikke ekspertiser, hvilket giver et nyt taktisk lag til Siege oplevelsen og vil give team samarbejdet endnu mere dybde.  Spillerne skal sammensætte de forskellige operators, for at skabe deres bedste CTU (counter-terrorism-unit), så de kan vinde over modstander holdet.

Herunder kan du se to trailers der fortæller nærmere om det

Efter planen vil Ubisoft udgive Tom Clancy’s Rainbow Six Siege til efteråret, men inden da vil der blive afholdt en lukket beta test af spillet. Hvis du vil være garanteret adgang til beta testen af spillet, så skal du forudbestille spillet på fysisk disk fra Ubisofts hjemmeside. Der er to forskellige udgaver man kan forudbestille.

Den første version giver dig spillet når det udgives og adgang til den lukkede beta, samt et eksklusivt nummereret steelcase cover.

Den anden udgave er en Collector’s Edition af spillet, kaldet Art of Siege Edition. Den indeholder naturligvis spillet og adgang til den lukkede beta test. Derudover indeholder det følgende: en collector’s boks, Guld skins pakke til alle in-game våben og en eksklusiv 120 siders taktisk guide, der inkludere alle elementer i spillet, med detlajer om alle anti terror korps, Operators, våben og kort.

Rainbow Six Siege colletors edition

Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege5

Du kan forudbestille spille ved Ubisoft HER

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar