Q.U.B.E. 2 kommer snart til PlayStation 4

Ny gameplay trailer afslører mulighederne i det hjernevridende
første-persons puzzle spil

Traileren fremviser hvordan Q.U.B.E. 2 begynder i kolde og uberørte omgivelser, inden flere naturlige elementer begynder at komme ind i rummene i monolitten som spillerne vil skulle udforske.

Q.U.B.E. 2 indeholder en gribende lineær historie inden for en mere åben ramme, som giver spillerne mulighed for at kombinere spilmekanik på nye og spændende måder.

Gameplay traileren viser den oplevelse som spillerne kan forvente at opleve, herunder forbedret handskekontrol og mere komplekse puslespil.

Q.U.B.E. 2 indeholder en ny tække karakterer der er blevet kastet ind i en uhyre vanskellig situation, der vil glæde både nybegyndere og eksisterende fans af forgængeren. Denne efterfølger sætter spillerne i rollen som arkæologen Amelia Cross netop som hun vågner i en fremmed verden uden hukommelse om, hvordan hun kom dertil.
Bevæbnet med et par mærkelige handsker der lader hende manipulere med miljøet, må Amelia navigere i en labyrintlignende monolit, fuld af puzzles og på jagt efter en anden overlevende, kommandør Emma Sutcliffe som hun er forbundet med, via radiokommunikation.

Sammen skal de finde en vej hjem.

I løbet af 11 kapitler vil spillerne skulle træde ind i Amelia’s sko, udforske monolit strukturen og løse puzzles for at kunne komme videre. Kombinér evnerne med ”manipulations-handskerne” med den fremmede teknologi til et åbent gameplay-eventyr med over 80 puzzles.
I en historie der udforsker temaer om tillid , isolation og menneskehed, skal tankevækkende spørgsmål om dit sande formål og oprindelsen af den struktur du navigerer igennem, overvejes. Dette tvinger dig til at komme til udtryk med en ødelæggende sandhed som vil ryste hele din verden.

This slideshow requires JavaScript.

Hvis ikke du kender til Q.U.B.E. spillet, så kan du læse vores anmeldelse af det første spil via dette link.

Q.U.B.E. 2 vil blive udgivet i løbet af dette første kvartal af 2018.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.