PSOne Classics: Suikoden 1 & 2 er netop udgivet

Suikoden og Suikoden II tilføjes til PSOne Classic kategorien på PlayStation Network.

SuikodenSuikoden 2

Begge spil betragtes af mange som sande klassikere indenfor rollespils genren. Suikoden blev udgivet til PlayStation i år 1997 og Suikoden II i år 2000. De er de første spil i en serierække på hele 6 titler hvor helten prøver at lokalisere de 108 ’Stars of Destiny’ som er nødvendigt for at kunne redde sit hjemland.

Suikoden’s helt som navngives af spilleren, er søn af en stor general, Teo McDohl. Med sin far indkaldt til fronten i Northlands, starter spillet med en vagtuddannelse i Gregminster. En gammel ven giver spilleren opgaven at skulle beskytte ’the Rune of Life and Death’, en af i alt 27 ’True Runes’ der styrer verden, men omstændighederne tvinger helten til at flygte fra hovedstaden. Han støder herefter på en rebelsk bande og begiver sig herefter ud på en mission for at finde ’Stars of Destiny’.

Suikoden II udvider historien via de velkendte temaer og omhandler en forældreløs kaldet Hero, hans ven Jowy og hans forældreløse søster Nanami. Denne trio finder hurtigt sig selv midt i en krig mellem Highland Kingdom og City States. Sammen begiver de 3 helte sig ud på en rejse, der vil sætte spørgsmålstegn ved deres forestillinger om livet, samfundet og krig, alt imens de indsamler de opdaterede 108 ’Stars of Destiny’ – En ny kollektion af bekendte der vil vise sig afgørende i deres søgen.

Da jagten begynder vil de tre venner stå ansigt til ansigt med potentielle liv og død beslutninger, der tvinger spilleren til at træffe sværre valg, alt imens at spillets historie tager uventede drejninger og tilpasser sig de beslutninger som spilleren tager. Trioen vil også blive tvunget til at gå i kamp undervejs hvor flere holdmedlemmer eller fjender kan angribe samtidigt.

Suikoden II tilbyder desuden spilleren en helt unik magisk rune og færdigheder, der tilskynder spillerne til at udføre kampbevægelser med strategi elementer i tankerne.

Suikoden og Suikoden II udgives til PlayStation 3 samt de håndholdte konsoller PlayStation Vita samt PSP. Spillene koster 37 kr. pr. stk. og kan hentes via disse links:

Suikoden

Suikoden II

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar