PS4: Free-to-Play kartoteket vil vokse sig endnu større

Sony har store vækstplaner for fremtiden og vil have mere fokus på Free-to-Play oplevelser til PlayStation 4 konsollen

 

Warframe - Free to Play

Gaming har ændret sig markant og på alle mulige måder i løbet af de seneste år, og en af de helt store ændringer er et stigende antal gratis titler, de såkaldte Free-to-Play spil. Disse tæller blandt andet store titler som Warframe, War Thunder, Spartacus Legends, Dead or Alive 5 og mange andre.
Det fulde Free-to-Play kartotek kan ses via dette link.

Sony vil fokusere mere og mere på Free-to-Play

 

Under en samtale om hvad fremtiden måtte bringe, bekræftede Sarah Thompson fra Sony at Free-to-Play kartoteket vil vokse sig endnu større i løbet af de kommende år. Hun udtalte blandt andet at Sony’s digitale indtægter mere og mere vil blive baseret på Free-to-Play oplevelser med mikro-transaktioner i spillene. Dette vil sige at man via mikro-transkationer vil kunne opgradere sit gratis spil for rigtige penge; Dette værende nye dragter, køretøjer, våben og meget mere i spil, samt naturligvis den regelmæssige digitale distribution af fulde spil eller dlc’s.

 ”Vi anser allerede dette som værende en væsentlig del af vores digitale forretning” sagde hun om Free-to-Play oplevelsen.

 

”Jeg tror at det vil gå hen og blive en ret stor del af vores indtægter i de kommende år; 3-5 år, og det vokser sig hastigt større og større, og det er virkelig ganske overraskende”.

 

På grund af den førnævnte vækst, vil Sony fokusere mere og mere på Free-to-Play erfaringer, samtidigt med at de stadig arbejder på normale betalings spil med egne interne studier, såsom Uncharted 4 og flere andre.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar