PS Plus for november måned afsløret

Så er vi kommet ind i november måned og dermed nærmer vi os også udskiftningen af de månedlige titler som medlemmerne af PlayStation Plus kan downloade uden yderligere omkostninger.

Som altid er der både spil til PlayStation 3, PlayStation 4,PlayStation Vita og PlayStation VR.

Worms Battleground (PS4)

Normal pris på PS Store: 199 kr.

Antal spillere: 1 – 4

 

Worms™ Battleground samler venner og familie i den ædle stræben efter selvudvikling, verdensherredømmet og eksplosive får.

Opret klaner og udfordr verden

Slå dig sammen med venner og andre Worms™ Battlegrounds-spillere for at danne et frygtindgydende hold, navngiv din klan, design jeres logo og forfrem andre spillere til ledere eller officerer. Meld din klan til ligaen og kæmp sammen for at gøre en forskel på ranglisterne. Ingen ønsker et tomt pokalskab!

Smart, nyt gameplay til Single Player

Story Mode tilføjer tonsvis af variation ved at introducere fysikbaserede genstande for første gang nogensinde. Et væld af interessante maskiner pepper gameplayet op og gør solo-Worms™ langt sjovere! Single player-delen handler ikke kun om at sprede død og ødelæggelse, den handler også om at opsætte vanskelige, svingende rebbroer og redde venner fra dødsensfarlige fælder! Spilleren bruger meget længere tid på at spille og meget mindre tid på at vente på, at computeren reagerer.

Bound (PS4/PSVR)

Normal pris på PS Store: 149 kr

Antal spillere: 1

 

En gravid kvinde går i bare tæer på en strand/En ung prinsesse forsvarer sit surrealistiske rige.

En dagbog minder hende om hendes fortid/Et land af fraktaler og sær geometri.

Et brudt minde om en skrøbelig familie/En usandsynligt yndefuld balletagtig rejse.

En dans/en mission/et magisk rige/et mareridt/en drøm, der folder sig ud.

Bound er det hele.

For at blive virkelig fri må du undersøge, hvad der binder dig.

Until Dawn: Rush of Blood (PSVR)

Normal pris på PS Store: 159 kr

Antal spillere: 1

 

Synk ned i galskaben

Spænd sikkerhedsbæltet til den mest foruroligende rutsjebanetur nogensinde. Fra de skæve hjerner i teamet bag PS4™-gyserklassikeren Until Dawn kommer Until Dawn: Rush of Blood – en virtual reality-oplevelse, der kan sætte en skræk i livet på enhver skydeglad arkadespilsfan.

Sørg for at være bevæbnet til tænderne, før du skyder dig vej gennem horder af fjender og monstre, der kommer imod dig fra alle sider. Duk dig og undvig alt, hvad der bliver kastet efter dig i denne frygtindgydende rutsjebanetur fra helvede – eksklusiv for PlayStation®VR.
Kan du overleve syv baner af ren frygt og nå til tops på de globale ranglister? Med flere veje at vælge imellem og mareridtsagtige temaer, der kan skræmme livet af dig, vil to ture aldrig være ens – og du vil heller aldrig blive den samme…

R-Type Dimensions (PS3)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1 – 2

 

Møntklassikerne, R-Type & R-Type II, kan nu begge findes på PlayStation®Network! Kæmp dig gennem alle 14 Bydo-hærgende runder, enten i retro 2D-grafik eller i brandny 3D-grafik – og skift frem og tilbage med et enkelt tryk. Den nye 3D-grafik vises med en række moderniseret versioner af de tidløse R-Type musiknumre! På Classic spiller man på samme måde som altid, men på den nye Infinite udvikler spillet sig fra start til slut… denne gang undviger Bydo’erne dig ikke! Begge spil-modes kan spilles som singleplayer eller multiplayer-missioner. Så gør dig klar, red verden og bekæmp det onde Bydo imperium!!

Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3)

Normal pris på PS Store:

Antal spillere: 1 – 4

 

Rag Doll Kung Fu™: Fists of Plastic bruger et utroligt fysiksystem, der gør det muligt at rotere 360° under kamp i ren actionfigur-stil. Let at komme i gang med at spille, men en udfordring at mestre. På ingen tid kommer du til at sparke dig vej gennem imponerende niveauer i high definition og med ninja’sk præcision. Oparbejd Chi Power (livskraft), så du kan udføre imponerende bevægelsesfølsomme angreb med den trådløse controller, og lad Kung Fu-galskaben begynde.

Med Rag Doll Kung Fu™: Fists of Plastic kan du vælge Solo Mode eller invitere op til tre andre fans med i multiplayerkampe – det er action hele vejen igennem med et afslappet og leddeløst twist.

Dungeon Punks (PS4/PS Vita)

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Antal spillere: 1

 

Dungeon Punks er et hæsblæsende action-RPG med et unikt samarbejdssystem. Eventyr venter forude, hvad enten du spiller alene, sammen med dine venner, eller I slår hinanden til plukfisk i de mange arenaer! Det skal nok gå helt galt, når du lammetæver fjenden med tosset trolddom og vilde komboer.

Broken Sword 5 – Slangen’s forbandelse del 1&2 (PS Vita)

Normal pris på PS Store: 149 kr.

Antal spillere: 1

 

Lad dig synke ned i oldtidshistoriens mudrede vand, og opdag en hemmelighed, der er så gammel som det skrevne ord. Mysterier og farer venter på George og Nico i et helt nyt eventyr fra peg-og-klik-veteranerne Revolution.

Oplev den skjulte historie bag et forfejlet røveri, når George Stobbart atter engang bliver involveret i en oldgammel gåde. Med klassisk hovedbruds-gameplay og en omfattende og overraskende historie vil du hurtigt begynde at spekulere på, hvor dybt mysteriet rækker.

Samtlige titler vil være tilgængelig fra d. 7. november, på samme dato vil PS Plus titlerne fra oktober måned blive fjernet, så husk at hent dem inden da.

Samtlige beskrivelser er kopieret fra PlayStation Store og PlayStation.com

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.