Project Root på vej til PlayStation 4 og PlayStation Vita

Project Root - PS4 - Level Boss - 2

Hvis du er fan af shoot ’em up genren, så er der godt nyt. PROJECT ROOT er nemlig netop blevet annonceret og her er tale om et moderne retake af shoot ’em up genren.

Spillet udgives d. 28. april til PlayStation 4 og PlayStation Vita. PROJECT ROOT byder på cross-buy, så hvis du køber det til den ene platform, kan det ganske gratis downloades til den anden.

Pablo Testa fra OPQAM siger:

”Vi har skudt utallige fjender, både på jorden og i luften i Project Root igennem lang tid, vi er virkeligt glade for at vi kun er en måned fra, at alle spillere kan få samme mulighed.  Vi er ekstremt stolte af vores første spil, og vi tror shoot ’em up fans, og alle der kan lide action spil med højt tempo, vil have det sjovt med Project Root”

I Project Root indtager spillerne rollen som Lance Rockport, der er pilot i det avancerede F-72 Zonda hover jagerfly. Han skal tage kampen op mod den nådesløse Prometheus Corporation, der vil overtage verdensherredømmet. Kampen foregår over otte store, åbne og forskellige levels. I Project Root skal man som spiller både kæmpe mod fjender i luften og på landjorden. Gennem spillet får man adgang til opgraderinger af sit udstyr, det vil sige bedre våben, beskyttelse og manøvredygtighed. Der vil også være mulighed for at modtage særlige våben drops, når kampene står på, hvis man altså kan fange dem når man skal undgå fjendens angreb.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar