Project Morpheus spil under udvikling

Morpheus

Der har været meget snak omkring Sonys store satsning, Project Morpheus, men knap så meget fokus på de spil der skal spilles på det nye virtuel reality system.

Som vi skrev om forleden, så har Sony planer om at sende Morpheus på gaden i første halvdel af 2016 og prototypen er mere eller mindre færdig, dermed har spiludviklerne nu kendskab til de tekniske specifikationer som udstyret indeholder, de kan derfor gå fra at lave små tekniske demoer til at udvikle hele spil til systemet.

Hvis man skal tro Shuhei Yoshida, så er udviklingen allerede i fuld gang, både blandt Sonys egne studier, men også blandt 3. parts udviklere. Faktisk er udviklingen så langt fremme at vi vil kunne se dele af det line up der er klar når Morpheus udgives ved dette års E3 messe.

Yoshida siger “I forbindelse med antal, så tror jeg vi vil have et ret godt antal spil ved udgivelsen, fordi de er allerede under udvikling. Men på samme tid, så er den vigtige ting hvor overbevisende disse spil er. Vi har endnu ikke vist de rigtige spil, vi har kun vist demoer. Mange teams arbejder på spil – nogle af dem vil vi prøve at vise til E3, nogle af dem vil sikkert være fra 3. parts udviklere. Vi har endnu ikke udstyr nok til at dele ud blandt mange teams, inklusiv vores egne. Vi vil begynde at gøre det sent i april eller maj måned, lige i tide til E3. Så på E3 vil I ikke kunne se hele det line up der kommer, men dele af det line up der er på vej. Derefter kan I danne jer jeres egen mening. Jeg glæder mig meget til det”

E3 Messen finder sted d. 16. – 18. juni i Los Angeles. Messen anses som den vigtigste messe for spilindustrien, hvor alle udviklerne står klar til at fremvise, hvad de har på vej inden for det næste års tid.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar