Project CARS tilføjer ny bil hver måned efter udgivelsen

Project CARS

Slightly Mad Studios udgiver i maj måned Project CARS, spillet er efterhånden blevet udsat flere gange, og udviklerne er klar over at folk har været meget tålmodige omkring udsættelserne af spillet. Det vil de gerne  sige tak for. Derfor har de nu meddelt at der efter spillets udgivelse, hver måned vil blive sendt en ny bil ud til spillet, som alle brugere af spillet kan downloade kvit og frit.

Den første bil, man kan downloade til spillet er Lykan Hypersport.  Her er der tale om en af de mest eksklusive biler i verden, samt en af de dyreste. De ultra rige købere i virkelighedens verden, kan blandt andet vælge at få deres bil dekoreret med diamanter, smaragder og safirer.

Den kreative instruktør på spillet siger om Lykan Hypersport og de gratis biler til spillet:

”Vi er utroligt tilfredse med at have denne utrolige maskine i spillet, og give fansene chancen for at komme bag rattet på et fantastisk køretøj. Lykan Hypersporten repræsenter den første af en serie af gratis biler, som vi vil give væk hver måned, som en tak til vores fans, for at være så tålmodige omkring spillets udgivelse.  Vi vil have flere informationer omkring de øvrige udvidelser til Project CARS snart, men vi håber at dette er en godt snig kig, til bare en måde hvorpå Project CARS vil udvide sig i fremtiden”

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar