Project CARS afslører On Demand udvidelser og ny Car Pack

Project CARS

 

Da Slightly Mad Studios udgav Project CARS var spillet omgående med til at ændre racing genren. Kombinationen af spillets realisme og på samme tid nemme tilgængelighed gjorde spillet til en ny favorit for rigtig mange og ikke mindst her ved os på PlayStationInfo.dk.

Der er mange som med længsel har ventet på oplysninger omkring udvidelser til spillet. Nu har udviklerne så åbnet op for deres planer på det område. Først og fremmest er det værd at nævne, at der ikke vil komme et season pass, hvor du for et fast beløb får adgang til de fremtidige udvidelser af spillet. Du skal altså købe hver enkelt udvidelse separat, via det udviklerne kalder ”Project CARS On Demand”

Slightly Mad Studios skriver:

”Project CARS On Demand er vores forpligtelse til at holde Project CARS up-to-date med det bedste, nyeste og mest kritiske indhold, mens det også tillader spillerne at vælge de biler og baner de ønsker – uden at være låst fast i en forudbetalt ordning”

For nogle spillere, vil det nok være en skuffelse at der ikke kommer et season pass, som man kender det fra en række andre spil. Men omvendt, er det også ganske fornuftigt at det er op til den enkelte, at bestemme hvilke udvidelser man rent faktisk ønsker.

Der er dog ikke kun tale om udvidelser der skal betales for, der er allerede udgivet indhold som kan hentes ganske gratis, f.eks. kan man nu hente super bilen Lykan Hypersport ganske gratis på PlayStation Store. Der er allerede planlagt yderligere indhold.

”Project CARS blev bygget til fremtiden fra dag et og med Project CARS On Demand kan racing fans fra hele verden nyde en forsat voksende og udviklende oplevelse gennem 2015, med forsatte gratis opdateringer, som forbedre og udvikler det oprindelige spil, gratis biler og billakeringer uden yderligere omkostninger, derudover vil der blive gjort yderligere indhold tilgængeligt til køb, uden det er nødvendigt at købe et season pass.”

Blandt de ting som udviklerne vil fokusere på i fremtidige udvidelser og opdateringer er

  • Rettelser til de vigtigste problemer, som brugerne gør opmærksom på
  • Bedre balancering og indstillinger.
  • Yderligere funktionalitet og udvidet support af eksisterende features.
  • Helt nye ting som åbner op for nye muligheder i spillet.
  • Support af nyt hardware der udgives.

Hvis det ovenstående holder stik, så er der ingen tvivl om levetiden på spillet bliver lang, hvilket er utrolig positivt.

I forbindelse med lanceringen af On Demand servicen er der også udgivet en ny Car Pack som indeholder en række ikoniske racerbiler. Det drejer sig om BMW V12 LMR, McLaren F1 GTR og Mercedes-Benz CLK LM samt Bentley – Speed 8 og Continental GT3. Med andre ord er der altså masser af rå hestekræfter, som er klar til at blive sluppet løs. Den nye Car Pack koster 26 kr. og kan købes via PlayStation Store nu.

Der er planer om at udvide spillet med flere biler og ikke mindst baner. Der er dog endnu ikke afsløret hvilke biler og baner der er på vej til spillet.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.