Prøv PlayStation Plus gratis

Online gaming er gennem de sidste år blevet en stadig større del spilleverdenen. Hvis man havde eller forsat har en PlayStation 3, så har det altid været gratis at spille online, mens ejerne af en PlayStation 4 skal være medlem af Sony PlayStation Plus for at kunne spille online i langt de fleste spil.

Men i den kommende weekend vil der være mulighed for at spille online i alle sine spil, selvom man ikke er medlem af PlayStation Plus.

Sony har nemlig valgt at åbne op for PlayStation Plus fra onsdag d. 22. februar til søndag d. 26. februar.

Så hvis du ikke har et PlayStation Plus medlemskab i forvejen, så kan du alligevel gå online og spille mod vennerne.

Det er dog kun muligheden for at spille online der åbnes op for, de øvrige fordele som betalende medlemmer af PlayStation Plus har, de er ikke inkluderet i de gratis PlayStation Plus dage.

Som betalende medlem af PlayStation Plus får man hver måned adgang til gratis titler på Sony PS Vita, PS3 og PS4. Derudover får man desuden rabat på en lang række titler på PlayStation Store, og man kan gemme sine spildata online, så man altid kan finde dem igen hvis der skulle ske noget med sin PlayStation.

Dermed er der altså en lang række fordele i et medlemskab.

Priserne på PlayStation Plus er:

  • En måneds medlemskab: 55 kr. (svarer til 660 kr. om året)
  • Tre måneders medlemskab: 159 kr. (svarer til 636 kr. om året)
  • Et års medlemskab: 375 kr.

Et PlayStation Plus medlemskab gælder for både PS Vita, PS3 og PS4, så hvis du har alle tre konsoller, så får du glæde af medlemskabet på dem alle.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar