Prøv NBA Live 18 demo

Selvom man må betegne Basketball som en niche-sport her i Danmark, så kender langt de fleste danskere til den amerikanske Basketball liga: NBA. Men i andre dele af verden er Basketball alt andet end en niche-sport, derfor er det også kun naturligt at EA Sports snart er klar med årets udgivelse i deres NBA Live serie. Nærmere bestemt, så sender de det nye spil på gaden d. 15. september.

Forud for udgivelsen har EA udgivet en demo, så man kan få et nærmere indblik i hvad spillet har byde på.

EA beskriver demoen således på PlayStation Store:

Lad være med at følge andre. Bliv The One i NBA LIVE 18-demoen. THE ONE er en helt ny dynamisk karriereoplevelse, der fokuserer på din spiller, dine valg og din arv. Skab din egen unikke spiller, og bliv blandt de allerbedste på din position ved at udnytte unikke karaktertræk og evner, som kun du besidder. Begiv dig ud på din mission for at blive den bedste basketballspiller på trægulvene i The League og på de berømte baner på The Streets ved at spille med – eller mod – andre spillere i udfordringer leveret gennem LIVE-events. Indtag banen med innovativt én mod én-gameplay, der giver dig en række nye tricks, uanset hvilken position du spiller, samt uhørt kontrol og styringsfølsomhed. Din karriere stopper ikke her. Fortsæt din rejse, og tag din figurs fremskridt med over i NBA LIVE 18

Som det fremgår af beskrivelsen, så kan man tage sin fremskridt fra demoen med over i den fulde version af spillet, hvis man køber det når det bliver udgivet.

Du finder NBA LIVE 18 demoen i PlayStation Stores demo sektion og den er naturligvis gratis og tilgængelig for alle. Du skal dog være opmærksom på demoen fylder lige under 21GB.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar