Problemer med PayPal skyld i lukkede PSN kontoer

Efter det store hackerangreb i 2011, hvor PSN var nede i ugevis og brugeres data blev stjålet, så har mange valgt ikke at have deres kreditkort oplysninger på deres konto. Nogle har helt valgt at droppe PlayStation store, andre gemmer ikke deres kreditkort oplysninger på deres konto, nogle bruger PSN kort, hvor der via en kode sættes penge ind på sin PSN konto, og efter det blev muligt at bruge PayPal på PlayStation så er mange skiftet over til at bruge det.

I Storbritannien forlyder det nu at de mange af de brugere som bruger PayPal til at betale med oplever nu store problemer med deres PSN konto. På grund af en fejl mellem PayPal og Sony, så er deres betalinger af spil osv. nemlig blevet sendt tilbage til dem efter deres køb. Dermed kommer deres konto til at stå i minus, og derfor går Sony ind og suspendere brugernes PSN konto. Når kontoen igen er i balance, så åbner Sony op for den igen.

Flere af de berørte brugere har naturligvis været i kontakt med både Sony og PayPal. De to selskaber er ikke enige om hvem der er skyld i fejlen.

Sony mener det er en fejl ved PayPal der er skyld i problemerne, mens PayPal mener det er det er Sony der har en fejl i deres system og det er skyld i at pengene sendes tilbage til brugerne. Men det forlyder heldigvis at de to selskaber samarbejder for at få problemet løst.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er noget som tyder på det er et hackerangreb, der er skyld i problemerne. Det er ene og alene systemerne der har begået en fejl og sendt de penge som folk har betalt tilbage til dem. Og pengene ender tilbage ved brugerne, så der er ikke tale om nogen udefrakommende prøver at få adgang til dem.

Indtil videre har der kun været rapporteret om problemet fra Storbritannien.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.