PlayStation Plus titler september 2015 afsløret

playstation-plus

 

Så nærmer vi os september måned og en ny gruppe spil står klar til at indtage PlayStation Plus tronen.

Som bekendt har det været muligt at stemme via Vote to Play om hvilket spil der skulle indtage en plads som PlayStation Plus spil på PlayStation 4, så skal vi ikke starte med at se på hvilket spil brugerne valgte?

Grow Home (PlayStation 4)

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Antal Spillere: 1

grow_home_ubisoft

I Grow Home spiller du robotten BUD (Botanical Utility Droid) der er på en mission for at redde sin hjemplanet ved at høste frø fra en enorm rumplanet. I løbet af sin søgen vil BUD opdage en smuk verden med svævende øer, der huser nogle ganske sære planter og dyr. Dyr den kæmpe plante, og brug dine unikke klatre-evner til at nå stadigt højere op, men pas på… Én forkert bevægelse, så er der langt ned! Klatre: Genereret animation lader dig bevæge BUDs hænder hver for sig, så du får en unik og ubegrænset klatreoplevelse

Dyrke: Du kan styre og ride på den kæmpe rumplante, mens du laver dine egne veje gennem himlen. Alt, hvad du dyrker, kan du klatre på. Brug den som brug, sikkerhedsnet eller som kunstnerisk udtryk.

Udforsk: Udforsk alle krinkelkroge i den fremmede verden, mens du jager og samler krystaller, der kan forbedre BUDs evner. Den er en fysisk legeplads, og mange af de sære planter har usædvanlige egenskaber, der kan hjælpe dig med din opgave.

Super Time Force Ultra (PlayStation Vita og PlayStation 4)

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Antal spillere: ukendt

Super Time Force

STFU er skørt på alle mulige måde, det er nemlig: et tidsrejsende, kuglespredende, raket affyreende, dinosaurs skateboarding og et kalejdoskop af eksplosioner, krydet med jokes og pixeleret galskab.  En stor del af det sjove kommer af de 19 forskellige figurere som hver især er kraftfulde, underlige og nogle gange ganske enkelt bizarre.

En figur i spillet er ingen ringere end Shuhei Yoshida, der som bekendt er direktør for Sony Worldwide Studios.

Twisted Metal (PlayStation 3)

Normalpris: 98 kr.

Størrelse: 13.6GB

Antal spillere: 1 – 16

Twisted Metal

Mine damer og herrer – start Deres motorer!
Den gale kampleder, der går under navnet Calypso, er tilbage som vært for endnu en makaber omgang turboladet ødelæggelse – Twisted Metal™-turneringen – og du er inviteret til at konkurrere om én fantastisk præmie: opfyldelsen af dit vildeste ønske.

Slut dig til en gruppe berygtede personer, for eksempel Sweet Tooth, Doll Face og The Preacher, og sæt dig bag rattet i nogle af de voldeligste køretøjer, du kan forestille dig, udstyret med et arsenal af altødelæggende våben. Følg turneringsdeltagernes skumle og uhyggelige historier i enkeltspillerspillet, eller gå online med vanviddet for at konkurrere i en række multiplayer-tilstande – inklusive eksplosive kampe til døden og kaotiske væddeløb i halsbrækkende fart.

Teslagrad (PlayStation 3 og PlayStation 4)

Normalpris: 109 kr

Størrelse: 805-835MB

Antal spillere: 1

Teslagrad_Banner

Teslagrad er en 2D puzzle platformer med action-elementer, hvor magnetisme og andre elektromagnetiske kræfter er nøglen til at opdage hemmelighederne gemt i det forladte Tesla Tower. Få nye evner til at udforske en ikke-lineær verden med mere end 100 flotte håndtegnede baggrunde i en steampunk-inspireret vision af det gamle Europa. Du spiller som en ung dreng, om pludselig befinder sig midt i en glemt sammensværgelse, hvor en diktatorisk konge, som har styret nationen med en jernnæve i årevis, er involveret. Spring ud i et enestående eventyr, som er fortalt uden ord. Bevæbnet med ældgammel Teslamancer-teknologi og din egen opfindsomhed og kreativitet, vil din vej gå igennem det forfaldne Tesla Tower og hinsides.

La-Mulana EX

Normalpris: 109 kr.

Størrelse: 251MB

Antal spillere: 1

La-Mulana-EX

La-Mulana EX er en kombination af 2D-platformspil, eventyr á la Metroidvania og udfordrende action. Spillet fører dig dybt ned i de oldgamle La-Mulana-ruiner på en færd, hvor du ikke bare skal opdage værdifulde skatte, men selveste hemmeligheden bag livet!

Bekæmp monstre, opdag spor, saml genstande og våben, der forbedrer dine evner, udløs fælder og kæmp mod store bosser mens duløser mysteriet bag La-Mulana. Men pas på! Ingen af de folk, der er har betrådt ruinerne, er kommet ud igen med livet i behold…kan du sejre hvor andre har tabt?

Xeodrifter (PlayStation Vita og PlayStation 4)

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Antal spillere: ukendt

Xeodrifter

Xeodrifter blev oprindeligt udgivet på Steam og Nintendo, men nu er spillet klar til at indtage din PlayStation Vita og PlayStation 4. Spillet er et action pakket spil med grafik i retro stil. Det fortæller historien om en interstellar vagabond der rejser rundt blandt stjernerne på en simpel mission, som går ud på at undersøge omgivelserne. Vi møder vores nomade da rejser ud for at undersøge en lille gruppe på fire planeter i Omega sektoren, men på vej til dem bliver han ramt af en astoride.

De nævnte spil kan hentes fra tirsdag d. 1. september.

Bookmark permalink.

Én Kommentar

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.