PlayStation Plus titler marts måned

 

 

Den første tirsdag i hver måned kommer der nye spil til medlemmerne af PlayStation Plus, og det gør der naturligvis også i marts måned, hvor titlerne er tilgængelige fra d. 7.

Herunder kan du se titlerne der bliver tilgængelige:

Teraway Unfolded (PS4)

Normal pris på PS Store: 149 kr.

Antal spillere: 1-2 spiller

 

Tearaway  Unfolded inviterer dig på en rejse for at hjælpe den tapre budbringer atoi med at klare en meget vigtig levering.

Ræk ind i dit tv med den trådløse DUALSHOCK 4-controller for at slippe vindstød løs, så de kan udfolde skjulte områder, forvirre fjender og flyve med et papirfly. Brug dine nye kræfter til at fange genstande, der kastes ud af tv-skærmen, og kast dem tilbage til steder, der er vanskelige at nå, eller på fjender, og før atoi gennem uhyggelige steder ved at lyse på skærmen med lysstriben.

Disc Jam (PS4)

Normal pris på PS Store: ukendt

Antal spillere: 1-4

Disc Jam er et hurtigt action sports spil, der sætter 2 – 4 spillere sammen mod hinanden i en hæsblæsende kombination mellem air hockey og tennis. Spillerne kæmper om at få fat i og kaste en glødende disk med enorm styrke, mens de  skalforsvare deres egen end zone.

Lumo (PS Vita og PS 4)

Normal pris på PS Store: 139 kr.

Antal spillere: 1

 

Oplev en genre, der bliver genfødt i Lumo – en moderne udgave af et klassisk isometrisk eventyr for både unge og gamle!

Lumo er en nutidig tolkning af den næsten glemte isometriske platformgenre, men kan nydes af alle, som leder efter et inddragende, udfordrende og berigende eventyr. Til de spillere, der oplevede computerspillenes gyldne tidsalder i 80’erne og 90’erne eller bare kender til spillene og kulturen fra dengang, er der massevis af referencer og henvisninger, som er med til at forstærke en oplevelse, der er både hjertevarm og spændende!

Lumo er en sand opdagelsesrejse med over 400 rum fordelt på fire unikke zoner, seks skjulte minispil og masser af hemmeligheder. Hvor meget vil du opdage? Det afhænger af, hvor grundigt du leder …

Under Night In-Birth Exe:Late (PS3)

Normal pris på PS Store: 159 kr.

Antal spillere: 1- 2

 

I nattens mørkeste time, dybt inde i afgrunden, lag af skygge vikle og sammenflette, i sidste ende blive en uendelig stilhed, der indhyller den himmelske bold. Beyond the Hollow Night, historien kommer ind i et endnu dybere afgrund …

Et af de mest populære kampspil i arkader i hele Japan endelig gør sin vej til PlayStation®3 denne vinter! Med en sværm af single-player og online-modes, og en mørk og lokkende historie, er nattens mørke venter på dig …

Earth Defense Force 2025 (PS3)

Normal pris på PS Store: 99 kr.

Antal spillere: 1-2

 

8 år efter at invasionen fra rummet blev slået tilbage, og Moderskibet blev tilintetgjort, er civilisationen genopbygget. I 2025 truer en ny krise, da enorme rumvæsner og insekter opdages dybt nede under jorden. Ødelæggerne har udviklet sig og er stærkere end nogensinde. Earth Defense Force får til opgave at knuse disse frygtindgydende væsner og atter redde menneskeheden! Earth Defense Force®2025 er den længe ventede efterfølger, som fans af skydespil har ventet på. I dette hårdtslående skydeorgie bevæbnes spillerne til tænderne for at nedkæmpe en frygtindgydende invasion af enorme rumvæsner, hvis lige verden ikke har set. Bevæbn fire klasser med hundredvis af våben, og udryd truende væsner i alle størrelser for at frelse verden.

Severed (PS Vita)

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Antal spillere: 1

 

Du skal styre den enarmede kriger, Sasha, og svinge hendes sværd, når hun rejser gennem et mareridtsagtigt univers, hvor hun leder efter sine forældre. Ved hjælp af swipe-bevægelser skal du løse pusleopgaver, finde hemmeligheder og kæmpe mod horder af skræmmende monstre.Undervejs kan du oplåse nye evner, stige opad i et RPG-lignende opgraderingstræ og afdække de mysterier, der omgiver det mørke fantasy-univers, som Sasha rejser igennem.

• Kæmp: Bliv mester i offensive og defensive kampteknikker for at overleve de intense kampe mod horder af fjender.

• Sving dit sværd: Besejr fjender i kamp, og hug deres kroppe i stykker — ifør dig kropsdelene for at få nye egenskaber, eller spis dem for at opgradere dit udstyr eller dine evner.

• Udforsk: Følg forgrenede veje gennem det ukendte, hvor du skal bruge din forstand til at undgå farer og løse pusleopgaver.

• Musik: Originalt soundtrack af det Juno-nominerede band YAMANTAKA // SONIC TITAN med Pantayo.

Husk at hente PlayStation Plus titlerne for februar måned inden tirsdag d. 7. marts.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.