PlayStation Plus titler marts 2015

playstation-plus

 

Så har Sony løftet sløret for de titler der bliver en del af PlayStation Plus her i marts måned.

Som altid kan man se frem nye titler til både PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

De fleste beskrivelser af spillene er kopieret direkte fra PlayStation Store, de er markeret med et * efter beskrivelsen.

Alle spil vil kunne downloades fra d. 4. marts.

Vi starter ud med at se på spillene der kommer til PlayStation 4

PlayStation 4

Oddworld: New ‘n’ Tasty

Normalpris: 159 kr.

Størrelse:  4.5GB

Udforsk ældgamle ruiner, undvig kødædende uhyrer og undgå skydegale jagtselskaber som Abe, den originale Oddworld-helt, i denne gendannelse af PlayStation® klassikeren Abe’s Oddysee. Som en glad gulvpolerer i Oddworlds største kødfabrik, falder Abe over sin chefs planer om at lave fabrikkens slavearbejdere om til det sidste nye produkt i RuptureFarms Tasty Treats. Nu skal Abe redde sig selv fra hakkemaskinerne selv hvis flugten fra kødfabrikken kun er begyndelsen på Abe’s Oddysee. Mange farer venter Abe under hans rejse til at finde sin folks historie. Nyd en storslående grafik, ny lyd, og en forbedret dybere spiloplevelse, som er opbygget helt fra bunden. New ‘n’ Tasty fyrer op under det originale Oddworld-spil ved brug af den nyeste teknologi.*

Valiant Hearts: The Great War

Normalpris: 119 kr.

Størrelse: 1.2GB

Valiant Hearts : The Great war er historien om fire skæbner, der krydses, og knust kærlighed i en søndersplittet verden.

Dyk ned i et 2D-animeret tegneserieeventyr, der blander udforskning, action og hovedbrud.*

PlayStation 3

Papo & Yo

Normalpris: 59 kr.

Størrelse: 975MB

Papo & Yo er en blanding af hovedbrud- og platformsspil som følger historien om den unge gut Quico og hans bedste ven Monster, et stort bæst med knivskarpe tænder og en forkærlighed for giftige frøer. Når Monster spiser en frø, går han besærk, og det er dårligt nyt for alle omkring ham. Alligevel er Quico ikke bange for at drage ud på en farlig rejse gennem en magisk verden i konstant forandring, for at finde en kur til sin bedste ven.

Du spiller som Quico og må opbygge venskabet med Monster ved at løse hovedbrudsopgaver sammen med ham, mens du rejser på eventyr gennem en magisk, fantasifuld verden hvor du kan fremtrylle ting fra den tomme luft. Du skal lære at bruge Monsters følelser, gode som dårlige, til din fordel hvis du vil fuldføre din rejse og finde en kur til din skræmmende ven!*

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

Normalpris: 369 kr.

Størrelse: 3.4GB

6 forbrydelser: dit skøn, deres straffe
Du er Sherlock Holmes! Brug dine imponerende detektivtalenter til at løse seks spændende og varierede sager: mord, manglende personer, storslåede tyverier og adskillige undersøgelser, der af og til fører dig til fantasiuniverset.
Med den store handlingsfrihed i Crimes & Punishments kan du lede din egne undersøgelser på den måde, du synes bedst. Vælg de spor, du ønsker at forfølge, udspørg dine mistænkelige personer, og udpeg ud fra dine deduktioner, hvem de skyldige er… og vær klogt, når du afgør deres skæbne, da overraskende konsekvenser kan opstår, hvor de mindst forventes.*

PlayStation Vita

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Roll7 sender efterfølgeren til deres OlliOlli på gaden. I forhold til det første spil i serien har skateboard spillet fået en gevaldig overhaling på både det grafiske område og selve gameplayet. Spillet byder på masser af nye og unikke levels, tricks og leaderboards. Det er ikke meldt ud, men vi forventer at der vil være tale om cross-buy så spillet også kan spilles på PlayStation 4.

CounterSpy

Normalpris: 99 kr.

Størrelse: 1.4GB

Som agenter for C.O.U.N.T.E.R. skal du bruge dine evner i kamp og som spion for at infiltrere to globale netværk – med hver deres nedrige planer om at sprænge månen i luften.

Mens supermagterne udkæmper et forskruet rumkapløb, skal du kaste dig ud i sabotageaktioner for at forpurre deres luskede planer og bevare verdensfreden. Vælg dine missioner med omtanke.

Funktioner
• Oplev platform-action i klassisk retrostil blandet med innovativ kamp i 3D.
• Gem dine fremskridt på både PS4™, PS3™ og PS Vita – og opret forbindelse med de mobile versioner af CounterSpy™ (tilgængeligt separat til iOS og Android).
• Dyst mod venner på ranglisterne i spiltyperne Rival Spy – slå dine rivaler, og find deres livløse kroppe i spillet!*

Der er tale om et Cross-buy spil, så det vil også kunne spilles på PlayStation 3 og PlayStation 4.

 

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Valiant Hearts er en lille perle.
    Det må I endelig ikke snyde jer selv for at prøve.
    Fantastisk spil 🙂

Smid endelig en kommentar