PlayStation Plus titler juni 2015

playstation-plus

Så er det tid til at kaste et blik på de titler der bliver en del af Instant Game Collection i juni måned, en måned hvor flere ganske spænende titler bliver tilgængelig.

Alle titlerne vil være tilgængelige fra d. 3. juni.

Titler der vil være tilgængelige på PlayStation 4

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Normalpris: 159 kr.

Størrelse: 3.6GB

Antal spillere: 1

Det verdenskendte Kojima Productions kommer nu med deres seneste mesterværk i METAL GEAR SOLID-serien, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES. METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES er den første del af ‘Metal Gear Solid V Experience’ og en prolog til den større anden del, METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN, der følger efter. MGSV: GROUND ZEROES giver gamerne mulighed for at få en forsmag på produktionens verdensklasse visuelle præsentation og gameplay før udgivelsen af selve spillet. Det giver også erfarne gamers og dem, der ikke tidligere har spillet et spil fra Kojima Productions, mulighed for at lære det radikalt nye spildesign at kende. Kojima Productions hæver igen overlæggeren med deres egen FOX Engine, der giver spillet hidtil uset blændende, grafiske detaljer og introduktionen af et åben verden-spildesign i Metal Gear-universet. Det her er oplevelsen, som gamere og Metal Gear-fans har ventet på.

Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

Antal spillere: en – fire

Skulls of the Shogun er et mash-up af et turbaseret strategi spil. Runderne foregår lyn hurtigt, men med gennemtænkte strategiske muligheder. Alt sammen krydret med en upassende form for humor…

Du spiller som General  Akamoto, Japans største shogun. Men du er blevet stukket i ryggen aftenen før din største kamp. Du er nu blevet transporteret til Shamuranes efterliv. Men en bedrager har taget din plads og nu er det op til at at smadre hans planer og genskabe din ære som Shogun over de døde.

Titler der vil være tilgængelige på PlayStation 3

Call of Juarez: Gunslinger

Normalpris: 109 kr.

Størrelse: 1.9GB

Antal spillere: Singleplayer

Lige fra støvet i guldminen til skidtet i saloonen er Call of Juarez® The Gunslinger en ægte hyldest til Det Vilde Vesten. Oplev en ubarmhjertig dusørjægers rejse, mens han jagter nogle af Vestens mest berygtede fredløse. Dette eventyr udvisker grænserne mellem mand og myte og rummer mindeværdige møder, der beretter den ufortalte historie om nogle af de største legender fra Det Vilde Vesten.

Cloudberry Kingdom

Normalpris: 74 kr.

Størrelse: 759MB

Antal spillere:  1 – 4

Ulykkeligt til deres dages ende. Sådan starter det. Kuglen viser sig igen, og de klassiske figurer vender tilbage – både maniske Kobbler og prinsessen, der keder sig. Det er kun et spørgsmål om tid, før helten Bob dukker op for at rette op på ordenen, så verden igen kan blive skør. Tre magter kæmper om sejren, og Cloudberry Kingdoms skæbne hænger i en tynd tråd. Hvad skal der blive af den pensionerede helt Bob? Vil prinsessen forelske sig i ham, når han redder hende en sidste gang? Kan sand kærlighed stoppe Kobbler og kuglens kraft?

PlayStation Vita

Super Exploding Zoo

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

Antal spillere: Ukendt

Den Super Exploding Zoo er under angreb fra onde aliens, som er kommet for at fortærer alle dyrenes æg. Det eneste der kan stoppe dem er en kaskade af eksploderende dyr.

Der er med andre ord tale om et klassisk tower defence spil.

Tilgængeligt til både PlayStation Vita og PlayStation 4.

Futuridium EP Deluxe

Normalpris: 74 kr.

Størrelse:203MB

Antal spillere: Singleplayer

Futuridium EP Deluxe er et psykedelisk, retro-inspireret skydespil med et moderne tvist. Spillet kombinerer hektisk action, hovedbrudselementer, en levende æstetik med få polygoner og et hjertebankende elektronisk soundtrack. Du er en garvet rumskibspilot fanget i et dimensionsloop lige før et stort slag. Din begrænsede og konstant svindende forsyning af brændstof betyder, at dit eneste håb er at flyve så hurtigt som muligt hen over enorme rumslagskibe og ødelægge deres forsvar og de grønblå energiterninger for at genvinde energi.

Prøv at undslippe det uendelige loop i Futuridium: Du kan kun stole på dine reflekser, dine to laserkanoner, dit rumskibs manøvredygtighed og … evnen til at dreje 180° på stedet! Kan du klare alle 50 baner, de fem bosser, låse op for alle spiltyperne og indsamle de 150 medaljer?

Held og lykke! Du får brug for det …

Tilgængeligt til både PlayStation Vita og PlayStation 4

 

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Fantastisk måned vi går i møde, alene grundet Call of Juarez: Gunslinger 🙂 🙂 🙂

Smid endelig en kommentar