PlayStation Plus titler januar 2015.

playstation-plus

Her på den sidste dag i 2014, har Sony via Facebook afsløreret hvilke titler, der vil blive tilføjet til Instant Game Collection i januar 2015. I forvejen var indholdet til PlayStation 4 kendt, men nu er det også kommet frem hvilke spil, der er at se frem til, både på PlayStation 3 og PlayStation Vita.

Det ser ud til at blive en god måned, med noget for både barnlige sjæle og de modne gamere.

Opdateret: Alle de nævnte spil vil være tilgængelige til download onsdag d. 7. januar

PlayStation 4

inFAMOUS: First Light

Normalpris: 109 kr.

Størrelse: 9.3GB

I dette Infamous spil er Abigail ”Fetch” Walker hovedpersonen. Fetch besidder særlige kræfter, som hun sammen med sine forældre prøver at skjule. Men det viser sig at være umuligt, og myndighederne kommer efter hende. Hun tager kampen op, ikke bare mod myndighederne, men alle der står mellem hende og hendes mål. I spillet åbnes der op for hendes historie, om hvordan hendes evner bliver udviklet fra at være en usikker pige der ikke har styr på dem, til hvordan hun ender som en trænet dræbermaskine.

The Swapper

Normalpris: 109 kr.

392MB

I dette puzzle spil er man strandet på en ødelagt rumstation, hvor opgaven er ganske simple, men skal slippe væk. Men det er naturligvis nemmere sagt end gjort. Som spiller skal man bevæge sig rundt på rumstationen for at finde Orbs, som skal bruges til at åbne de lukkede døre. For at få disse Orbs, har man et særligt kloningsværktøj, som gør man kan klone sig selv til fire og dermed nå frem til de nødvendige Orbs.

PlayStation 3

Prototype 2

Normalpris: 399 kr.

12.1GB

I dette open world spil indtager man rollen som James Heller, en sergent der har mistet alt han ejede og alle han elsker til Black Light virussen, en virus der er skabt af Alex Mercer. James Heller sætter derfor alt ind på at få ram på Alex Heller. Det lykkes at finde frem til ham og en kamp bryder ud mellem de to, men det ender ikke her.

DuckTales Remastered

Normalpris: 109 kr.

Størrelse: 643MB

Dette spil vil uden tvivl vække minder for mange af de lidt ældre spillere. Joakim von And er på jagt efter fem skatte, der er gemt rundt om i verden. Det bliver en halsbrækkende tur rundt i verden, der byder på et gensyn med en række klassiske figurer fra Andeby.

PlayStation Vita

Duke Nukem 3D: Megaton Edition

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

En klassisk klassiker fristes man til at sige. Duke Nukem var med til at definere first-person-shooter genren, med sin gale humor og vilde historie. Nu får du mulighed for at spille det på din Vita. Spillet indeholder en forbedret version af Duke Nukem 3D: Atomic Edition, tre udvidelsespakker til det, og det oprindelige spil, der blev udgivet i 1996.

Så der er vist kun at sige: Come get some

Woah Dave!

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Her er der tale om et lille spil, der er klassisk platform.

Der er endnu ingen dato på hvornår de forskellige spil frigives til Instant Game Collection. Men vi vender naturligvis tilbage med den information.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Det er UDEN tvivl den bedste omgang Plus siden ps4 udkom. (ja ja øjnene der ser 😉 )
  og så er mit Plus udløbet 😛
  Så vidt rygtet siger, er det fra den 7, men vi må se.
  Duke Nukem 3D er Crossby så mon ikke den lander til PS3 også 🙂

  • Så står DuckTales og er ved at blive hentet 🙂
   Bliver spændende at se om det er ligeså fedt som i de gode gamle dage – Hvis nogen efterhånden kan huske dem 😉

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.