PlayStation Plus titler for oktober afsløret

Så har Sony annonceret hvilke titler medlemmerne af PlayStation Plus har at se frem til i oktober måned.

Som altid er der noget til både PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)

Antal spillere: 1- 2

Normal pris på PS Store: 239 kr.

Der er gået ni år siden begivenhederne i Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, og Snake – der nu har rollen som Big Boss – kommer ud af en langvarig koma. Mother Base, der er hovedkvarteret for Militaires Sans Frontières og Snakes operationsbase, er faldet, og Snake har et hul på 10 år i sin hukommelse.

På baggrund af den kolde krig er Snake også helt klar over behovet for hævn og endnu vigtigere: svar. Vælg selv, hvordan du vil kaste dig ud i de spændende missioner, og nyd Hideo Kojimas filmgrafik, mens du opsporer skyggegruppen XOF i en af de længst ventede titler til PlayStation 4.

Amnesia: Collection (PS4)

Antal spillere:  1

Normal pris på PS Store: 213 kr.

Test dine nerver mod et virkeligt skræmmende mareridt af spænding, tvivl og desperation i den berygtede serie af gysertitler fra Frictional Games.

The Amnesia Collection samler den indflydelsesrige og uventet populære titel Amnesia: The Dark Descent med den eksperimentelle udvidelse Amnesia: Justine og skærer ind til benet med efterfølgeren Amnesia: A Machine for Pigs.

Træd ind i Daniels tomme sind i The Dark Descent og udforsk en mareridtsagtigt borg, hvor kun din kløgt og snarrådighed kan beskytte dig. Mørket lurer fyldt med rædsler, når du famler dig frem igennem det udstrakte, uhyggelige miljø i forsøget på at stykke dine brudte minder sammen.

Udforsk de makabre feberdrømme fra den rige fabrikant Oswald Mandus i A Machine for Pigs. Plaget af drømme om en helvedesmaskine skal du famle dig igennem Oswalds residens for at redde hans familie fra en dyster, unævnelig tilstedeværelse.

Monster Jam Battlegrounds (PS3)

Antal spillere: 1

Normal Pris på PS Store: 74 kr.

Monster Jam Battlegrounds bringer det populære turneshow lige til fansene med brølende motorer og knusende action. Spillet gengiver ikke bare de verdenskendte Monster Jam-begivenheder på stadions og i arenaer, det tager også fansene ud af stadionet og ind i andre miljøer, hvor bilernes fysiske egenskaber og stuntevner kommer på prøve.

Hustle Kings (PS3)

Antal spillere: 1 – 8

Normal pris på PS Store: 59 kr.

Gør dig klar til at blive blæst bagover af grafikken, første gang du spiller Hustle Kings. Den er forbløffende detaljeret, lige fra filtens tekstur til den måde det stilfulde barmiljø reflekteres i overfladen af ballerne, når du zoomer ind.

Den måde, ballerne bevæger sig på, er også utroligt tæt på virkeligheden. Spin, skrueballer og hop-stød kan udføres på samme måde, som du gør det nede på dit lokale spillested, og du kan tilmed gøre brug af mere raffinerede teknikker såsom at lægge topspin på en målbal ved at spille cue-ballen med masser af backspin og omvendt.

Selvom du måske ikke tør afprøve de mere avancerede stød til at begynde med, tøver den computerstyrede modstander ikke et sekund. Når du spiller på den højeste sværhedsgrad, vil du nu og da opdage, at du sidder og falder i svime over de ekstravagante stød, din modstander præsterer.

HUE (PS Vita & PS4)

Antal spillere: 1

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Hue er et farverigt og prisvindende platformspil, hvor du kan ændre verden ved at ændre baggrundsfarven. Du skal udforske et farligt og gråt land, mens du finder farvefragmenter på din rejse, hvor du leder efter din forsvundne mor. Når forhindringerne matcher baggrunden, forsvinder de og bliver til nye og spændende hovedbrud – fyldt med mystik, farer og magiske farver.

Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Det legendariske shoot-em-up fejrer sin tiårsfødselsdag med super destruktiv stil. Sky Force Anniversary kombinerer intensiteten fra de klassiske arkadespil med moderne grafik i et utroligt skydespil med et fantastisk nyt socialt spilelement.

For mere end ti år siden skrev IGN: “Sky Force er ganske enkelt utroligt.” Spillet fik den flotte score 9,5 ud af 10. Og nu er det tilbage. Større, flottere og mere intenst end nogensinde før.

Tiårsjubilæumsudgaven giver spilserien endnu mere dybde med fantastisk 3D-grafik med intuitiv styring og et kraftfuldt opgraderingssystem, så du kan pløkke løs i timevis.

De forskellige spil kan hentes fra d. 3. oktober, husk at hente PS+ titlerne fra september inden da.

Udover de ovennævnte titler, kan medlemmerne af PS+ forsat hente de to bonus spil ”That’s You” og ” RIGS: Mechanised Combat League” som en del af deres medlemskab.

(De forskellige spils beskrivelser er taget fra PlayStation Store og PlayStation.com)

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.