PlayStation Plus titler for februar afsløret

Knack og Rime leder vejen i februar måneds PS Plus lineup

Hver den første tirsdag i måneden udskiftes månedens gratis PlayStation Plus titler som bekendt, og denne måned er naturligvis ingen undtagelse.
Tirsdag den 6. februar modtager vi derfor en ny håndfuld digitale spil, så husk at få downloadet eller lagt januar måneds titler i biblioteket inden da.

Februar måneds PlayStation Plus titler er som følgende:

RiME

Platform: PlayStation 4
Normalpris på PS Store: 279 kr.
Antal Spillere: 1
Fylder: 5 GB minimum krævet plads

Et uudforsket land åbenbarer sig for dig. Gå på opdagelse i den smukke, men barske, verden i RiME – et puzzle-eventyr for en spiller. I RiME spiller du som en ung dreng, der lige er vågnet på en mystisk ø efter en voldsom storm. Her vil du møde vilde dyr, glemte ruiner og et gigantisk tårn, der lokker dig nærmere. Kun bevæbnet med din intelligens og din vilje – samt de gode råd fra en hjælpsom ræv – skal du udforske den mystiske ø for at nå frem til tårnets top og låse op for dens nøje bevogtede hemmelighed.

 • Udforsk – gå på opdagelse på den mystiske ø i dit eget tempo. Interagér med naturen, søg efter skjulte genstande, eller nyd synet og lyden af øen.
 • Løs puzzles – begiv dig gennem de oldgamle ruiner, og oplev de skjulte hemmeligheder, ved at løse puzzles med lyd, lys og projicering af skygger samt ved at lege med perspektiver, platforme og endda tid.
 • Lad dig fortrylle – oplev en smuk verden, der er inspireret af Middelhavslandene i en blanding af musik og farve.

 

Knack

Platform: PlayStation 4
Normalpris på PS Store: 149 kr.
Antal Spillere: 1-2
Fylder: 39 GB minimum krævet plads

Eventyret venter
Det er kun den usandsynlige helt Knack, der kan redde menneskeheden fra en ond goblin-hær. Slip Knacks eksplosive kræfter løs, omdan ham til en gigantisk ødelæggelsesmaskine, kæmp mod fjender, og afdæk en hemmelighed, som vil chokere verden.

Udforsk verden, huler og skove

 • Saml dele op for at vokse hurtigt og sprænge goblinfjender i luften.
 • Opdag sandheden bag mystiske relikvier.
 • Få en ven med i strabadserne, som kan spille som Robo Knack.
 • Smadr ind i hemmelige steder for at samle dele til gadgets og dele dem med venner.

Se også appen
Få fat i appen Knack’s Quest uden ekstra omkostninger på iOS, hvor du kan samle sjældne juvelrelikvier, der driver ødelæggende supermanøvrer i dit spil.

I Knack både snakkes og skrives der dansk, og er et kæmpe hit for især de mindre i familien.

 

Spelunker HD

Platform: PlayStation 3
Normalpris på PS Store: 74 kr.
Antal Spillere: 1-4 (Online 2-6)
Fylder: 800 MB

Det legendariske spil Spelunker er tilbage, hvor helt nye niveauer og funktioner parres med det teknisk udfordrende spil, der gjorde det berømt. Undgå fjender, lås bokse op, og find skatte langt nede under jordens overflade.

Spil med op til 6 spillere online, gå på opdagelse med en ven, eller kæmp for at nå først i mål! Oplev helt ny 3D-grafik, eller gå på retro-opdagelse i 2D. Hvad har den adrætte Spelunker i vente efter alle 100 niveauer?

 • Kulthit i Japan! 2009 PlayStation®Store-prisen for bedst sælgende spil.
 • Spilverdenens legendariske svageste karakter er tilbage og klar til eventyr!
 • 10 betagende verdener – hver med unikke terræner.
 • 100 enorme huler med flere sværhedsgrader, der udfordrer selv de mest ivrige opdagelsesrejsende.
 • Horder af fjender, herunder helt nye boss-figurer og de berømte væmmelige spøgelser.
 • Mange naturfarer, herunder, kampsten, gejsere, vandfald og laviner.
 • Nu med 10 udfordrende Championship Area-bonusniveauer!
 • Utallige måder at dø på…

 

Mugen Souls Z

Platform: PlayStation 3
Normalpris på PS Store: 159 kr.
Antal Spillere: 1
Fylder: 8.5 GB

Den ubestridte gud i universet, Chou-Chou, vender tilbage med sin trofaste besætning for en anden eventyr! Denne gang vil du møde Syrma, den ultimative gud, der er ude for at stoppe en gammel trussel mod hendes verden, der for nylig vakt! 9.999 niveauer af maniske uheld og vanvittige eventyr venter Chou-Chou, Syrma, alle deres venner, og deres horde af loyale shampuru peons!

 

Exiles End

Platform: PlayStation Vita
Normalpris på PS Store: 74 kr.
Antal Spillere: 1
Fylder: 100 MB

Da efterkommeren af galaksens mest magtfulde selskab forsvinder på en fjern minedriftsplanet, sendes en gruppe lejesoldater afsted for at undersøge sagen. Blandt dem er Jameson, en ældre soldat med en mørk fortid. Efter en elektrisk fejl styrter holdets skib ned på planeten, og Jameson skal forsøge at få dem væk fra den nådesløse verden i live.

EXILE’S END er inspireret af de tidlige 90’eres ‘filmiske platformspil’ og spilles som et udforsknings- og sidescroller-eventyr i et kæmpestort minedriftskompleks i en lunefuld og afsidesliggende fremmed verden. Spillet byder på en række forskellige steder at udforske og gåder at løse med vanskeligt platformspil samt klogt brug af spillets forskelligartede våben. Spillet kan prale med bidrag fra legender fra japans 8 og 16-bit-epoke, herunder kunst og mellemsekvenser fra holdet bag ‘Secret of Mana’ og musik af Keiji Yamagishi (‘Ninja Gaiden NES’)!

 

Grand Kingdom

Platform: PlayStation Vita
Normalpris på PS Store: 319 kr.
Antal Spillere: 1
Fylder: 1.5 GB

I GRAND KINGDOM, vil du deltage i krigen for Resonail fremtid i denne taktiske RPG! Rekrutter enheder blandt 17 unikke klasse typer, arrangere dine brugerdefinerede kampformationer, og føre dine tropper til sejr! Deltag i eksponere en skummel sammensværgelse i en spændende single-player kampagne, eller danne en kontrakt med en af de Four Great Nations og slutte sig til krigsindsatsen online, hvor du vil konkurrere mod andre spillere til styring af territorium og ressourcer! Så vælg din kontrakt nation klogt, i denne krig for overherredømme, kan der kun være én Grand Kingdom!

Februar måneds PlayStation Plus titler vil være tilgængelige fra tirsdag den 6. februar, så husk at få downloadet eller lagt januar måneds titler i biblioteket inden da.

Samtlige beskrivelser er kopieret fra PlayStation Store og PlayStation.com.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.