PlayStation Plus titler for februar afsløret

Nu hvor vi er kommet ind i årets anden måned er der naturligvis en ny omgang spil på vej til medlemmerne af PlayStation Plus.

Her i februar måned er der faktisk en sand Sony klassiker blandt de spil der kan hentes uden yderligere omkostninger.

Samtlige titler vil være tilgængelige fra d. 7. februar.

LittleBigPlanet 3 (PS4)

Normal pris på PS Store: 149 kr.

Antal spillere: 1 – 4

 

Tag med Sackboy® og hans fantastiske hold af nye venner ud på et vildt eventyr i en mystisk, uudforsket verden fyldt med overraskelser.

Spil med OddSock, Swoop og Toggles fantastiske talenter, når de nytilkomne arbejder sammen med Sackboy® for at løse hovedbrud og udforske planeten Bunkum, der summer af kreativitet.

Du kan også lade dig inspirere af det globale LBP™-fællesskabs uendelige kreativitet for at spille millioner af hjemmelavede baner – og hvis du føler dig inspireret, kan du bruge de helt nye værktøjer for hurtigt og nemt at lave dine egne spil.

Mød banden:
• OddSock er hurtig og let på tå og kan springe over mure så nemt som ingenting.
• Swoop kan svæve majestætisk oppe i luften.
• Toggle kan skifte størrelse, så du kan spille som enten en stor stærk muskelmand eller som en lille hurtig spirrevip.

Spil, skab og del:
• Download baner skabt med PS4™- og PS3™-versioner af LittleBigPlanet™ 3.

PS4™-spillere kan:
• Dele deres kreationer og klip fra spillet med SHARE-knappen på PS4™.
• Føje stemmer eller andre lyde til brugerskabte baner med headsettet til PS4™
• Skabe deres egne baner ved at tegne på touchpad’en på DUALSHOCK®4.

Bemærk: gemte spildata er ikke kompatible mellem diskversionen og den digitale version af LittleBigPlanet™ 3.

Not A Hero (PS4)

Normal pris på PS Store: 99 kr.

Antal spillere: 1

 

Skil byen af med kriminalitet i en uendelig regn af kugler og grimt sprog, som du tager ud på en dristig valgkampagne for BunnyLord – en lilla tidshoppende kanin, som håber på at kunne blive borgmester.

Vælg mellem ni etisk tvivlsomme individer, og jagt hvert distrikts kriminelle elite. Skær, skyd og riv dig igennem deres skjulested ved at bruge en alsidig række våben. Fra samuraisværd til shotguns; fra hamre til højeksplosivt sprængstof – du har et vindende modsvar til selv det mest drilske spørgsmål fra vælgerne.

Undvig, duk dig og hop i dækning, som du udveksler kugler med alskens berygtede svindlere, men vær beredt på alt – forbrydelsen går i mange forklædninger! SWAT-team, selvmorderisk samurai og pistolsvingende pensionister er bare nogle af de forbløffende forhindrer, der står mellem dig og dine slutmål.

Starwhal (PS3 & PS4)

Normal pris på PS Store: 89 kr

Antal spillere: 1 – 4

 

Gå amok i dette 4-player retro og episke narhval kamp spil, i rummet! Hjerte-pentarerende aktion som er rasende og vedholdende.

STARWHAL vil ændre dit liv.

Dette digitale underholdnings objekt for konsoller, handler kun om kærelighed, respekt og FULDT UD ØDELÆGGELSE. Inspireret af mange sofa-spillende forsamlinger i årtier, Breakfall skabte noget konkurrencedygtigt, kreativt og øjeblikkeligt morsomhed. STARWHAL er den nummer et lokale multiplayer sofa-spilende oplevelse, som indeholder havets pattedyr i det ydre rum.

STARWHAL er en simulering af drømme i et ocean af dit sind

Anna: Extended Edition (PS3)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1

 

I et forladt savværk højt oppe i de italienske bjerge udfordrer Anna spilleren til at afdække gruopvækkende ledetråde og bruge dem til at løse gåderne omkring din figurs mørke fortid. Hvordan spilleren gebærder sig, bestemmer ikke kun hovedpersonens mentale tilstand, det kan også få steder til at ændre sig og afsløre hemmeligheder, hvilket i sidste ende fører til en af de otte forskellige slutninger.

Ninja Senki DX (PS Vita & PS4)

Normal pris på PS Store: 45 kr.

Antal Spillere: 1

 

Ninja Senki DX er en tempofyldt platform med den blå ninja Hayate, masser af shurikener og hævn! Hayate er oppe mod en bande onde ninjaer og adskillige mytologiske japanske væsner i hans mission for at hævne mordet på sin elskede. Dette spil er lavet til de spillere, der nyder udfordrende 8-bit-spil. Ninja-færdigheder kræves.

For sit 5. jubilæum kommer Ninja Senki kommer til PlayStation®Vita og PlayStation®4, i en speciel luksuriøs pakke! Den nye DX-version indeholder alle den sjov og handling som den oprindelige version havde, samtidig med at den har fået en ekstra afpudsning og helt nye funktioner!

Nøglefunktioner:
• Kæmp dig vej gennem 16 scener
• Flere slutninger
• Nyt lydspor
• Udfordrende sværhedsgrad
• 2 hemmelige tilstande der kan findes

TorqueL (PS Vita & PS4)

Normal pris på PS Store: 79 kr.

Antal spillere: 1

 

Oplev en enestående tilgang til platform-hovedbrud, som vil udfordre dig til at tænke uden for din lille kasse. Forlæng, affyr og rul med dit mageløse fartøj, så du kan overvinde en række komplekse forhindringer og gøre fremskridt fra en bane til den næste.

Bevægelige platforme, vulkanhuller og glimtende vandfald venter forude  i 50 rum med hovedbrud af stigende sværhedsgrad. Lær at mestre den simple, men alsidige, styring, så du kan krydse de farlige omgivelser og sejre til sidst.

Hvis du ikke allerede har hentet januar måneds PlayStation Plus titler, så skal du huske at gøre det inden tirsdag d. 7.

Alle beskrivelser af de forskellige spil er kopieret fra PlayStation Store og PlayStation.com

 

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.