PlayStation Plus titler for april afsløret

Nu hvor foråret for alvor er begyndt at banke på, så er der måske mange som vil bruge mindre tid på at spille PlayStation og mere tid på at opholde sig ude i naturen. Men det er da værd at kaste et blik på de titler som bliver en del af PlayStation Plus i april måned, måske er der noget som kan få folk til at trække gardinet for og i stedet have fokus på deres PlayStation konsol.

De nye spil bliver tilgængelige fra d. 4. april.

Men lad os se nærmere på hvad Sony har udvalgt som månedens PS+ titler:

Drawn to Death (PS4)

Normal pris på PS Store: Ukendt

Antal spillere: 1-4

Dyk ned i en gymnasieelevs bizarre fantasi, og mød op til tre andre i en evigt foranderlig multiplayer-arena.

Udforsk en unik, voldelig og særdeles opfindsom verden, der udelukkende består af mindreårige kruseduller i en notesbog. Opdag hver figurs unikke manøvrer, og kombinér strategisk skarpskyderi med rene slagsmål for at vinde sejren på blækkets slagmark.

Bed den unge kunstner selv om at række ind i siderne og kæmpe på dine vegne ved at hælde sodavand på modstanderne eller banke i papiret.

Lovers in a Dangerous Spacetime (PS4)

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Antal spillere: 1 – 4

LOVERS IN A DANGEROUS SPACETIME er et hektisk actionspil med masser af udfordringer for 1 til 4 spillere. Find rundt mellem kontrolpultene på jeres slagskib, og tag kontrol over pansertårne, laserkanoner, forsvarsskjolde og torpedoer. Kun ved at samarbejde kan I overvinde de kærlighedsbekæmpende kræfter, redde kidnappede rumkaniner og undgå at lide en smertefuld død. Det dybe rum er et farligt sted, men du er ikke ene om at bekæmpe de onde magter!

ET SAMARBEJDSBETONET GAMEPLAY
2 til 4 spillere (eller 1 spiller og en trofast AI) skal samarbejde om at styre slagskibets kontrolpulte og skiftes til at betjene de mange våben, forsvarsskjolde og motorer. Begge spillere spiller en vigtig rolle og har stor betydning for slagets gang.

OPGRADÉRBARE SLAGSKIBE
Find og kombinér mægtige rumædelsten for at opgradere jeres slagskibs udstyr og våben. Ædelstenene har forskellige effekter og giver jer mulighed for at vælge de rigtige objekter til hver situation.

10 Second Ninja X (PS4 & PS Vita)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1

10 SECOND NINJA X er et nådesløst spil. Du er en ninja, og du har ti sekunder til at smadre robotterne. Opnå tre stjerner, indtag toppen på ranglisten, find hemmeligheder, og stop Captain Greatbeard.

10 SECOND NINJA X er et lynhurtigt og overvældende intenst actionspil. Den vanvittige og berygtede Captain Greatbeard har kidnappet dine venner fra skoven med, sin robothær. Greatbeard regner ikke med at du er verdens hurtigste ninja – men han tager FEJL. Ødelæg alle Greatbeards robotter i hver bane i løbet af ti sekunder eller mindre. Hvis du er hurtig nok, får du tre stjerner. Kæmp dig gennem 100 baner, udforsk Greatbeards luftskib, opdag hemmeligheder, nå til tops på ranglisterne, og vis de andre, hvad det vil sige at være den HURTIGSTE, SEJESTE OG MEST POPULÆRE HELT BLANDT FOKUSGRUPPER NOGENSINDE.

Curses ‘n Chaos (PS4 & PS Vita)

Normal pris på PS Store: 74 kr.

Antal spillere: 1 – 2

I denne 2D-kamparenaverden hersker der kun én lov: Kæmp eller dø! Trolddomskongen har forbandet Lea og Leo, de barskeste slagsbrødre i landet! De lever nu i dødens skygge og hjemsøges af onde ånder – og jages af selveste manden med leen! For at hæve forbandelsen må du brygge den legendariske livseliksir! Men der findes kun en måde at skaffe ingredienserne på… BEKÆMP MONSTRENE!

Men at slå og sparke er ikke det eneste, du kan gøre! Med hjælp fra alkymisten Allison kan du lave trylledrikke for at helbrede, skabe våben og til og med byde naturkræfterne at adlyde dig!

Så op med næverne! Tag en ven med! Trolddomskongens udøde riddere og monstre er ikke forberedt på den ødelæggelse, du slipper løs over dem!

Invizimals: The Lost Kingdom (PS3)

Normal pris på PS Store: 159 kr.

Antal spillere: 1 – 4

BLIV ET INVIZIMAL, OG RED LOST KINGDOM

Lost Kingdom er under angreb. En ond robothær har invaderet riget, og alle Invizimals er i fare. Du er den unge Invizimal-jæger Hiro, og du må rejse til deres verden for at finde en måde at redde dem fra de energistjælende X-tractors.

  • Oplev Invizimals som aldrig før i dette originale eventyr.
    • Transformér dig om til 16 Invizimals som fx Tigershark, Ocelotl og Zaphyra.
    • Udnyt deres evner til at udfordre fjender på land, til vands og i luften.
    • Opdag omgivelserne i The Lost Kingdom.
    • Træn dine Invizimals, og kæmp mod dine venner i kamparenaen for fire spillere.

Alien Rage (PS3)

Normal pris på PS Store: 109 kr.

Antal spillere: 1

Slip et raseri af kraftfulde våben mens du affyrer din vej gennem hære af hårde fremmede kræfter fast opsatte på at tage dig ned! Brug dine 10 kraftfulde våben hver med 2 fyringsmoder til at kæmpe tonsvis af kæmpestore chefer i flere end 14 niveauer af galskab mens nådesløse kamp-hærdede fremmede styrker angriber dig fra alle vegne. Udviklet ved hjælp af den nyeste grafikteknologi med overvældende fysik og HD visuelle effekter.

Alle beskrivelser af spil er taget fra PlayStation Store og PlayStation.com

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.