PlayStation Plus titler februar 2015

playstation-plus

Så har Sony afsløret de nye titler der vil blive en del af Instant Game Collection i februar.

Som altid er der nyt indhold til både PlayStation 3, PlayStation 4 og PlayStation Vita.

PlayStation 4

Apotheon

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

Spillet er et 2D action spil der tager sit udgangspunkt i det gamle Grækenland. Her har Gudernes dronning Hera fjernet sin mand, Zeus, fra tronen og selv indtaget den som gudernes hersker. Hun hader menneskerne og har derfor startet en kamp for at fjerne dem fra jorden overflade. Der er kun et håb tilbage, nemlig dig, du skal tage kampen op mod guderne, fratag dem deres kræfter og sikre at menneskeheden overlever.

Transistor

Normalpris: 142 kr.

Størrelse: 2.6GB

Spillets hovedperson er en kvinde der kommer i besiddelse af et mystisk og kraftfuldt våben, da ukendte gerningsmænd forsøger at slå hende ihjel med det. Nu skal hun bevæge sig gennem gaderne, mens hun skal tage kampen op mod fjenderne, der vil gøre alt for at få deres våben tilbage.

PlayStation 3

Theif

Normalpris: 319 kr.

Størrelse: 8.1GB

Baron Watch holder byen i et jerngreb af undertrykkelse og frygt. Byen er plaget af både sygdom og sult, et oprør er under opsejling, men mestertyven Garrett vil gøre alt hvad der er muligt for at undgå den totale krig, der vil udløse et blodbad.

Yakuza 4

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

I dette open world spil træder du ind Tokyos underverden, hvor du skal spille med fire forskellige personer. Der er seriens legendariske Kazuma Kiryu, lånehajen Akiyama, den flygtede fange Saejima og detektiv Tanimura, hvis historier er vævet ind i hinanden. Spillet gengiver Tokyos ”Sin City”-distrikt i fantastisk detaljegrad, hvor man kan besøge en lang række forskellige lyssky steder.

PlayStation Vita

Rouge Legacy

Normalpris: 99 kr.

Størrelse:  740MB

I dette platformspil er spillets helte langt fra perfekte, de har alle deres egne og helt unikke handicaps, en kan være farveblind, en anden have ADHD, være dværg osv. Man skal  finde vej gennem et slot, for at finde frem til grunden for sin families forbandelse. Men der er kun en chance, for hvis man dør, så er det slut.

Dette spil er Crossbuy, og kan derfor også hentes ned til PlayStation 3 og PlayStation 4 ganske gratis.

Kick and Fennick

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

I dette spil er man den lille dreng Kick som vågner op i en sælsom men farverig verden, han er alene, men ikke længe, for han møder den flyvende robot Fennick som han redder fra en grusom vagt robot, da Kick har er den heldige indehaver af et ret stort gevær. Fennicks batteri er gået i stykker og de drager derfor sammen ud for at finde et nyt.

Alle de nævnte spil kan hentes fra d. 4. februar.

Det er også den 4. at januars spil fra Instant Game Collection fjernes, så husk at download dem inden da.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar