PlayStation Plus titler april 2015

playstation-plus

Så er kalenderen skiftet til en ny måned og dermed er der også nye spil på vej til medlemmerne af PlayStation Plus. I denne måned spænder titlerne fra helt nye udgivelser til ældre og mere klassiske titler. Så lad os se på hvad der er på vej til de forskellige PlayStation konsoller.

Alle titlerne vil være tilgængelige fra d. 8. april.

PlayStation 4

Tower of Guns

Normalpris: Ukendt

Størrelse: Ukendt

Her er der tale om et helt ny udgivet spil. Spillet er et klassisk First Person Shooter, hvor fokus er lagt på det at skyde fjenderne, frem for historien. Du kan naturligvis opgradere dine våben, evner osv. så du er klar til at tage kampen op mod spillets bosser.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Normalpris: 109 kr.

Størrelse: 2.6GB

Never Alone er udviklet i samarbejde med Alaskas indfødte. Det er Iñupiat-folkets traditionelle fortællinger, der er grundlag for spillet. I spillet kan du skifte mellem to karakterer, pigen og ræven, der sammen kæmper for at komme gennem de udfordringer og opgaver de møder. De har hver især deres unikke evner. Omgivelserne er det arktiske miljø, fra tundra til kystbyer, skove til isflager, hvor vejret også er din modstander.

Du kan ligefrem lytte til fortællingen om Kunuuksaayuka, som bliver fortalt på Iñupiatternes eget sprog.

Du kan enten spille det alene eller sammen med en ven i lokalt co-op.

Derudover kan du også hente Aaru’s Awakening som er cross-buy til PlayStation 3 og PlayStation 4.

PlayStation 3

Dishonored

Normalpris: 199 kr.

Størrelse: 7.8GB

Der er tale om et første persons action spil, hvor du er lejemorder, vel at bemærke en lejemorder med overnaturlige evner. Du var tidligere livvagt for Kejserinden, men efter hendes mord blev du anklaget for det og måtte gå i skjul, og nu vil du hævne dig på dem der står bag mordet. Brug skyggerne til at følge efter dine fjender og udryd dem

Aaru’s Awakening

Normalpris: ukendt

Størrelse: ukendt

Det er et 2D platform spil, hvor du skal overtage kontrollen med Aaru, der er en mytisk skabning, med to unikke evner, nemlig at teleportere sig og smadre ting med stor kraft. Spillet foregår i Lumenox, hvor Aaru skal kæmpe mod onde kræfter.

PlayStation Vita

Killzone: Mercenary

Normalpris: 159 kr.

Størrelse: 3.1GB

Som lejesoldat har du kun loyalitet overfor den der betaler dig mest, og derfor kæmper du på begge sider af krigen. Dræb dine fjender, der tidligere var dine venner og vis at du er den ultimative lejesoldat.

MonsterBag

Normalpris: ukendt

Størrelse: Ukendt

I dette platformspil skal du bevæge dig rundt som et lille monster, der minder om en rygsæk. Du skal hjælpe MonsterBag med at finde frem til hans ven Nia, ved at løse forskellige gåder. MonsterBag ser sød og tilforladelig ud, men tag ikke fejl, der er også sorte sider ved ham

Hvis du endnu ikke har hentet PlayStation Plus titlerne fra Marts måned så husk at gøre det inden d. 8. april.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Jeg ser frem til Never Alone. Jeg synes det lyder som en spændende title, som derudover også ser ud til at være flot og med en utrolig stemning i spillet.

    • Det ser super spændende ud.
      Ser også frem til Never Alone OG Dishonored, samt ser Aaru’s Awakening heller ikke helt dumt ud.
      Super fin spil-måned. Godt gået Sony 🙂

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.