PlayStation jubilæumskonsol sælges på Lauritz.com

playstation konsol grå2

Som vi skrev forleden, så har Sony lavet en særlig PlayStation 4, der skal være med til at markere den 20 års fødselsdag for den oprindelige PlayStation. Der var på det tidspunkt ikke angivet noget om, hvordan man kunne få fingrene i den særlige jubilæumskonsol, der kun bliver lavet i 12.300 nummererede eksemplarer. Men nu er der indgået et samarbejde, så en af de særlige grå konsoller sælges ved Lauritz.com.

Der er naturligvis tale om en velgørenhedsauktion, hvor pengene går til et godt formål. I dette tilfælde går samtlige indtægter til Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark. Også køber, sælger og hammerslaggebyr går til det gode formål.

Pakken indeholder følgende: PlayStation 4 konsol, en kontroller, PlayStation kamera,  en vertical stand, in ear headset. Alle delene er i den originale grå farve, samt med det oprindelige PS logo. Der følger naturligvis også diverse kabler med i pakken.

Auktionen løber frem til d. 24/12 kl 12.00. Såfremt der bliver budt i sidste øjeblik, forlænges auktionen, med 2 minutter for hvert bud.

Hvis du er interesseret i denne særlige udgave, skal du dog være opmærksom på der kommer salær oven i den pris du byder, det udgør 20% af købsprisen, derudover er der et hammerslagsgebyr på 95 kr. der også lægges oveni den pris der er budt. Men den samlede pris oplyses inden du godkender dit bud.

Se den unikke konsol HER

Læs vores oprindelige nyhed om Sonys jubilæumskonsol HER

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Fuck jeg ville godt have den, syntes den er så fed…

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.