PlayStation 4 runder 20 millioner solgte eksemplarer.

PlayStation 4

Sony kunne tirsdag d. 3. marts afslører salgstallet for deres PlayStation 4 konsol, som de sendte på gaden tilbage i november 2013. Salgstallet, det er ikke bare flot, men faktisk helt igennem fantastisk. PlayStation 4 har nemlig solgt i 20.2 millioner eksemplarer, hvilket gør konsollen til det hurtigst sælgende stykke hardware i Sony Computer Entertainments historie.

Andrew House, der er direktør for Sony Computer Entertainment Inc. siger:

”Vi er så taknemmelige for den enorme støtte, der er givet fra PlayStation fans over hele verden, og vi er virkelig ydmyge over at spillere fra hele verden forsat vælger PlayStation 4, som det bedste sted at spille.

Vi vil stædigt holde fast i vores forpligtelse til at levere unikke og interaktive underholdnings oplevelser gennem netværket og PlayStation 4 systemets store sociale muligheder”

Alt tegner da også på at 2015 bliver et helt igennem fantastisk år for spillekonsollerne generelt, og PlayStation 4 i særdeleshed. Der er en lang række nye spil på vej, som uden tvivl vil være med til at skabe endnu mere fokus på Sonys PlayStation univers.

Se de mest ventede titler eksklusive titler til PlayStation 4 HER

 

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar