PlayStation 4 lancering i Kina udskudt

playstation logo

Efter små 14 år væk fra markedet, skulle Sonys PlayStation have gjort sit indtog på det kinesiske marked d. 11. januar. Nu er meldingen imidlertid, at lanceringen er udskudt på ubestemt tid. Der er ikke kommet nogen officiel begrundelse til hvorfor Sony ikke sender PlayStation 4 på markedet i Kina, som planlagt. Dog kan Reuters fortælle at det er på grund af langtrukne forhandlinger med de lokale myndigheder. Spillemarkedet i Kina er under kraftig overvågning fra myndighederne, hvilket også er grunden til spillekonsoller blev gjort ulovlige i år 2000.

Det er ikke kun Sony der oplever problemer med lanceringen af deres konsol, også da Microsoft ville sende deres Xbox One på markedet i Kina, blev de nød til at udskyde udgivelsesdatoen, den gang var det dog kun en ganske kort udskydelse på under en uge.

Men hvornår PlayStation 4 sendes på gaden i Kina er altså indtil videre ukendt.

Det er naturligvis ærgerligt for Sony, at de ikke kan få PlayStation 4 ud i Kina som planlagt, men de kan dog trøste sig med, at den nyeste generation PlayStation sælger helt forrygende i resten af verden.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. 是什麼讓索尼然而,

  2. 我认为他们是在谈判,希望很快控制台发送到在中国街头

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.