PlayStation 4 er nu solgt i 22.3 millioner enheder

Sony logo

Sony har opnået enorm succes med deres PlayStation 4 konsol, hvilket naturligvis kan ses på konsollens salgstal, der nu har rundet 22.3 millioner solgte enheder på verdensplan!!

Det betyder at Sony har solgt 44.600 enheder om dagen, siden de lancerede PlayStation 4 tilbage i 2013, For at sætte det endnu mere i perspektiv, så betyder det at der er solgt en PlayStation 4 konsol hvert andet sekund siden lanceringen.

Sony regner med PlayStation 4 vil fastholde de fantastiske salgstal, de forudser nemlig at der vil blive solgt yderligere 16 millioner PlayStation 4 konsoller over det næste år.

De fantastiske salgstal for PlayStation 4 betyder at Sonys gaming afdeling nu er firmaets største målt på omsætning. Omsætningen over det sidste år i gaming afdelingen alene endte på 76.5 milliarder kroner!

Alt er dog ikke fryd og gammen i forhold til Sonys konsoller, da de håndholdte enheders salg går langsommere og langsommere. PlayStation Vita og PSP salget er faldet fra 4.1 millioner enheder til 3.3 millioner, set over en 12 måneders periode.

Men samlet set må man sige, at fremtiden ser lys ud for PlayStation brugerne.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar