Planetside 2 slår Guinness Verdensrekord

Planetside 2 slår Guinness verdensrekorden i ’flest antal onlinespillere i én FPS kamp’

Det kritikerroste free-to-play spil, Planetside 2, har sat en ny Guinness Verdensrekord i

’flest antal onlinespillere i én FPS kamp’.

 

Ud over denne rekord, så har Guinness ydermere også givet Planetside 2 en plads i historien som et revolutionært massivt FPS spil, og bringer samtidig også spillets community frem som værende blandt de mest dedikerede i spilverdenen.

”Planetside havde den oprindelige rekord, og vi er begejstrede over officielt at have taget rekorden tilbage med Planetside 2” sagde David Carey som er producer på Planetside 2 spillet.

Planetside 2 - Daved Carey

David Carey viser stolt diplomet frem

”Det er i sandhed spillerne der definerer spillet, og vi vil gerne udbringe et STORT tillykke til vores spillere for at opnå denne bedrift næsten hver eneste aften, samt for at forme Planetside 2, fuldstændigt som det var meningen at det skulle være”.

 

Rekorden blev slået den 24. januar 2015 i fællesskab mellem SOE og det populære spillerdrevne PlanetSideBattles der arrangerede en kamp i Hossin, mellem alle tre Planetside 2 imperier (Terran Republic, Vanu Sovereignty og New Conglomerate) som resulterede i at 1,158 spillere var på samme tid.

”Denne fantastiske bedrift viser ikke kun hvor stort Planetside 2 universet er, men også hvor dedikerede selve fællesskabet er” sagde Annie Nguyen som er Video Games Records Manager hos Guinness.

 

Planetside 2 er et af de få spil som kan bringe forskellige fællesskaber af spillere sammen for at kæmpe side mod side, og mod hinanden på tværs af episke kampe.

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar