Oversigt over gratis spil til PlayStation 4

Free-to-Play

Vi kender det vel alle sammen, vi har lyst til at få fingrene i et nyt spil, men vi synes ikke rigtigt vi vil smide flere hundrede kroner for et nyt spil, enten fordi vi ikke er sikre på spillet er noget for os, eller det kan være svært at overbevise vennerne om de også skal bruge penge på spillet, så man kan spille det sammen. Men det er der heldigvis råd for, for der er efterhånden kommet en hel række free-to-play titler, som alle med en PSN konto kan hente ganske gratis via PlayStation Store.

Som skrevet, så kan du altså downloade spillene ganske gratis, men det er dog værd at bemærke, at udviklerne naturligvis ønsker at tjene penge på deres spil. Derfor indeholder spillene mulighed for tilkøb af diverse effekter, hvad enten det er bedre våben, nye kort, bedre biler osv. Disse ting skal købes for rigtige penge, via PlayStation Store.

Guns Up

loadout

Størrelse: 1.3GB

Antal spillere: 1-2

Din mission er at lede dine trofaste soldater i en række militærangreb for at uskadeliggøre dine frygtede fjenders baser. Spræng deres baser i luften, terrorisér deres territorier, læg en mesterlig militærtaktik for at sejre på slagmarken. Men vær forsigtig, du lille, brave soldat – dine snu modstandere kan placere strategiske snigskyttetårne, antiluftskyts, granatkastere og andet forsvar på din vej.

Du kan downloade spillet gratis og spille det uden at skulle foretage ingame-køb i PlayStation Store. Der er valgfri ingame-køb, som eventuelt kan forbedre oplevelsen af spillets gameplay.

Warframe

Warframe

Størrelse: 3.8GB

Antal spillere: 1- 4

Warframe er dybest set et samarbejdsbaseret tredjepersons-actionspil. Du skal spille som Tenno-racen, som for nylig er vågnet efter mange års søvn i nedfrosset tilstand til et solsystem i krig.

Tenno bliver genfødt ind i en frygtelig tid, og det undertrykkende Grineer Empire forsøger at finde dem og udslette dem. Warframe-udrustning er nøglen til at overvinde Grineer ved at give spillerne unikke angrebs- og forsvarsegenskaber at udforske, opgradere og mestre under målrettede, omfattende angreb.

In-game køb valgfrit

Singstar

SingStar

Størrelse: 116MB

Antal spillere: 1- 2

Alle har, hvad der skal til.
Download SingStar™ i dag for at få fingrene i det bedste festspil for alle amatørsangere.

Du behøver ikke engang mikrofoner for at spille – du kan bare downloade SingStar™ Mic-appen for at forvandle din smartphone til din helt egen mikrofon i lommestørrelse.

Hvorfor skal jeg downloade SingStar™?
• Syng med på dine yndlingssange − fra pop til rock og hiphop − du kan købe det hele online fra SingStore™.
• Blær dig med dine bedste præstationer (og sjoveste katastrofer) på Facebook og Twitter.
• Lav musikvideoer fyldt med specialeffekter.
• Send sangudfordringer til dine venner online
• Vurdér andre spilleres billeder og videoer i SingStar™-fællesskabet.

Vigtigt
• Kræver download af app, Wi-Fi-forbindelse og kompatibel iOS- og Android- smartphone. Brugere skal være mindst 13 år og brugere under 18 skal have forælders tilladelse.
• Kræver PlayStation®Camera til produktion og deling af billeder og video.
• Kræver mikrofon for at synge i spillet.

In-game køb kræves

Gems of war

Gems of War

Størrelse: 1.6GB

Antal spillere: 1 – 64

I Gems of War kæmper du ikke kun med sværd og trolddom mod dine fjender, men også med puslespil! Match ædelstene for at give din magi styrke og match kranier for at slå dine fjender!
Kæmp mod andre spillere i hvert kongerige, bliv mester, og forsvar derefter din titel mod de glubske horder. Du kan endda være med i en klan og kæmpe sammen med dine venner!

In-game køb valgfrit

Blacklight

Blacklight: Retribution

Størrelse: 4.6GB

Antal spillere: 1 – 16

Tilpas din spiloplevelse på hundredtusindvis af måder: Du kan ændre hver del af dine våben, fra magasiner og sigtekorn til piber og modtagere, samt tilpasse din figurs rustning og den måde, du håner fjenderne på.

Husk at medbringe masser af granatkastere, flammekastere og gatlinggeværer, brug dit Hyper Reality Visor (HRV) til at se modstandere, holdkammerater og våbendepoter gennem vægge, eller brug en Hardsuit med monterede våben.

Kæmp i over 10 baner i forskellige spiltyper som Deathmatch, Team Deathmatch, Kill Confirmed og Capture the Flag, eller slå dig sammen med vennerne i Onslaught for at overleve de inficerede sværme af SIV’er, når de løber byen over ende.

In-game køb valgfrit

Frozen

Frozen Free Fall: Snowball Fight

Størrelse: 364MB

Lav din stue om til en episk sneboldkamp hele året rundt med dine yndlingsfigurer fra Disneys Frost – kan spilles gratis på PlayStation 4.

Løs indviklede gåder ved matche farverige iskrystaller og lave snedige kombinationer i 195 gratis baner, før du inviterer dine venner og din familie til at være med i de hyleskægge multiplayer-sneboldkampe. Lås op for, og spil som dine yndlingsfigurer – herunder den faretruende, men elskelige Marshmallow – og frigiv blændende specielle evner som Elsas spektakulære Glacier Magic

In-game køb valgfrit

PES myclub

PES 2016 myClub

Størrelse: 20.8GB

Antal spillere: 1 – 4

Nu kan du då det yderst populære Pro Evolution Soccer 2016 i en Free to Play-version!
I Free to Play-versionen kan du spille online med spiltypen myClub, du kan spille offline venskabskampe og så kan du træne.

*For at spille de andre spilmuligheder i Pro Evolution Soccer 2016, skal du købe den fulde version af Pro Evolution Soccer 2016.
*I denne version kan du spille online kampe mod Pro Evolution Soccer 2016.
*For at spille online kampe skal du abonnere på PlayStation®Plus (kræver betaling).
*Gemt data kan ikke overføres fra andre spil.

In-game køb valgfrit

Battle islands

Battle Islands

Størrelse:197MB

Antal spillere: 1 – 60

Året er 1942, 2. verdenskrig er på sit højeste, og din deling er netop gået i land på en ø i det sydlige Stillehav. Du skal reagere hurtigt og indsætte dine tropper og ressourcer for at overvinde en vedholdende fjende.

Du skal styre infanteri, kampvogne, krigsskibe og -fly, mens du kæmper for at vinde fodfæste. Opbyg din hær, så du kan angribe fjendens område. Dette free-to-play-spil blander det bedste fra strategiske krigsspil med situationer, der kræver øjeblikkelig handling. Men husk at opbygge dit forsvar. Ellers risikerer du, at fjenden plyndrer din base.

In-game køb valgfrit

DC Universe

DC Universe Online

Størrelse: 26.2GB

Skab din egen helt – eller en snedig skurk – og smut ud på gaderne i Gotham City, Metropolis og andre ikoniske byer fra DC Comics-universet sammen med tusindvis af andre spillere online.

De superkræfter, evner og våben, som du giver til din figur eller finder undervejs i dette omfattende multiplayer-onlinerollespil, giver dig mulighed for at skabe din egen legende i et konstant voksende tegneserieunivers. Kæmp sammen med velkendte figurer som Superman, Wonder Woman, Batman og Jokeren i en række fortællerdrevne eventyr, der er skabt af de største forfattere fra DC Comics, og udforsk en verden fyldt med helte og skurke.

In-game køb valgfrit

War Thunder

War Thunder

Størrelse: 7.2GB

Antal spillere: 1 – 32

War Thunder er et næste generations MMO-kampspil, som er tilegnet 2. Verdenskrigs militærflyvning, panserkøretøjer og flåder. Du vil deltage i alle større slag og kæmpe mod virkelige spillere fra over hele verden.

War Thunder byder på en yderst detaljeret og individualiseret flyveoplevelse, som giver spillerne adgang til hundredvis af flymodeller med detaljerede cockpitter, dusinvis af våben, der kan opgraderes, samt flyvefærdigheder, der kan finpudses og forbedres med hver mission.

Den ægte oplevelse af 2. Verdenskrig begrænses ikke kun til luften. De enorme historiske slag, som indgår i War Thunder, kan ikke udkæmpes ved blot flyvning, så spillet udsætter også spillerne for kamp til lands og til vands. For øjeblikket er spillet i åben beta-stadie, og fuld funktionalitet er på vej.

In-game køb valgfrit

Zen pinball

Zen Pinball 2

Størrelse: 346MB

Antal spillere: 1 – 4

Alle dine favorit pinballborde kan nu fås til PlayStation®4! Download den gratis Zen Pinball 2 platform og adgang til det bedste pinball-arkiv der fås.

Bordet Sorcerer’s Lair med fantasy-tema kan fås gratis for alle spillere!

Download dine Zen Pinball 2 PS3™ køb på PS4™ uden yderligere omkostninger!

Hvis du allerede ejer Marvel Pinball, Marvel Pinball: Avengers Chronicles, Star Wars™ Pinball, Star Wars™ Pinball: Balance of the Force, Plants vs. Zombies, Earth Defense, Epic Quest eller Paranormal, opfordrer vi dig til at importere dem til PS4™ uden ekstra omkostninger!

Der bliver snart føjet flere borde til Zen Pinball 2!

Dette produkt kan afspilles i 2D eller 3D. Hvis du skal have glæde af de stereoskopiske 3D-funktioner, skal du bruge et 3D-TV, der understøtter stereoskopisk visning og 3D-kompatible briller.

In-game køb valgfrit

Pinball Arcade

Pinball Arcade

Størrelse: 2.1GB

Antal spillere: 1 – 4

Flip, vip, stød… Det lyder som en slags dans, der giver blå mærker, men faktisk er det teknikker, som alle flipperspilmestre bruger i forsøget på at få deres initialer til at stå øverst på ranglisten. The Pinball Arcade samler nogle af de mest sjældne og krævende flippermaskiner, der nogensinde er opfundet, og genskaber dem i al deres bippende, blinkende skønhed.

In-game køb valgfrit

Invorkers

Invokers Tournament

Størrelse: 410MB

Antal spillere: 1 – 6

Kæmp dig vej igennem hektiske, online kampe i denne nye action MOBA!
Indsaml og lær at bruge de forskellige besværgelser, indtil du har fortjent titlen som turneringsmester!

  • Indsaml alle besværgelsesringene og udstyr din figur med et uendeligt antal forskellige kombinationer i sjove og spændende kampe online.
  • Opdag alle dine besværgelsers evner og lær at styre dem på slagmarken.
  • Opret et hold med vennerne og konkurrer i forskellige sæsoner og turneringer mod andre hold fra hele verden.

In-game køb valgfrit

Airmech arena

AirMech Arena

Størrelse: 372MB

Antal spillere: 1 – 8

|

AirMech® Arena er et hæsblæsende og konkurrenceorienteret strategispil, hvor spillerne skal bruge de alsidige AirMechs til at samle kampstyrker og udslette fjendens fæstninger.

Til lands og i luften
Du kan skifte mellem angreb i luften og angreb på landjorden med en enkelt knap. Med ni AirMechs, der hver har unikke egenskaber, er der en ultimativ krigsmaskine til alle spiltyper.

Spil sammen eller alene
I AirMech® Arena skal spillerne udkæmpe drabelige slag i realtid med op til tre spillere på hvert hold eller i samarbejdsspil. Spillerne kan til enhver tid danne hold eller gå deres egne veje, og holdene passer til spillernes færdigheder.

Lås op for et stort arsenal af AirMechs, piloter, enheder, opgraderinger, særlige genstande, nye udseender og meget mere!

In-game køb valgfrit

Dynasty warrior 8

DYNASTY WARRIORS 8 Empires Free Alliances Version

Størrelse: 18.1GB

Antal spillere:  1 – 2

DYNASTY WARRIORS 8 Empires er det nyeste spil i ‘Empires’-serien, hvor du forsøger at erobre det gamle Kina med både strategi og den taktiske ene mod tusind-action, WARRIORS-serien er kendt for. Spillere er en helt fra De Tre Kongeriger-æraen, som forsøger at samle det gamle Kina med sig selv som hersker gennem strategi og krig!

I Free Alliances Version af DYNASTY WARRIORS 8 Empires kan du opleve et udvalg af mulighederne i den fulde version, inklusive muligheden for at udkæmpe angrebs- og forsvarsslag i Free Mode. Du kan også spille online med spillere, som ejer den fulde version.

Du kan også importere gemte data fra Free Alliances Version til den fulde version af DYNASTY WARRIORS 8 Empires!

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk

In-game køb valgfrit

Hustle Kings

Hustle Kings

Størrelse: 737 MB

Antal spillere: 1 – 8

Kridt køen og vær klar til at støde til kuglerne, når kongen af alle poolspil kommer til PS4™. Spil uden ekstra omkostninger, og nyd de spændende nye funktioner.

  • Deltag i en-mod-en-kampe og multiplayer-turneringer for at komme til tops i onlineligaen.
    • Bliv bedre til at skyde i hul med fire udfordrende karriereniveauer.
    • Deltag i daglige udfordringer for at vinde Hustle Kings Credits, og nyd de sjove sociale funktioner med globale aktivitetsfeeds og et nyt rangsystem.
    • Køb særlige pakker for at få ubegrænset adgang til offline- eller multiplayerspil og Hustle Kings Credits-pakker, så du kan købe køer og bolde.

In-game køb valgfrit

Loadout1

Loadout

Størrelse: 3.2GB

Antal spillere:1 – 8

Loadout er et vildt nyt multiplayerskydespil, som helt og aldeles handler om våbnene!
Du skal opbygge et sindssygt arsenal af tonsvis af forskellige våben – miliarder af kombinationer – som er lavet lige efter dit hoved: unikke og dødbringende.

Vores robuste modulsystem til våbenfremstilling giver spillerne mulighed for at lave deres egne våben ud fra en lang række våbendele, hvorpå de kan modificere hele arsenalet, så det passer til spillestilen.
I Loadout er der ingen definerede klasser.
Du definerer din egen klasse via de våben, du laver.

Loadout er et skydespil, hvor det går hurtigt og som er nemt at lære, men svært at mestre.
Det er spækket med overdrevet komisk vold, stilede figurmodeller og vilde spilleranimationer.
Loadout vil appellere til galningen i os alle – lige fra det bloddryppende skadessystem til det enorme antal tilpasninger.

In-game køb valgfrit

World of TanksWorld of Tanks

Størrelse: 27.9GB

Antal spillere: 1 – 30

Command historiens mest magtfulde kampvogne og opleve intensiteten af ​​tankens kamp på PlayStation som aldrig før. Oplad ind i kampen og engagere sig i episke 15 – v- 15 multiplayer tank- kampe. Hundredvis af utroligt realistiske midten af ​​det 20. århundrede pansrede kampvogne fra syv nationer afventer din kommando .

Alle beskrivelserne af de forskellige spil er fundet på enten PlayStation Store eller PlayStation.com, spillene var tilgængelige da artiklen blev udgivet. Alle angivelser angående spils størrelse er angivet uden evt. udvidelser og patches.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.