Outlast 2 vil ikke have PlayStation VR support

outlast-2

Det er nok rimeligt sikkert at sige at gyser/horror-spil kan være en af de mest lokkende faktorer i at købe PlayStation VR. Selvom gyserspil kan være skræmmende blot at se på i sig selv, så er der intet som at være den person i spillet der interagerer med den vederstyggelighed der potentielt kan dræbe dig i spillene.

Hvis du har spillet det første Outlast, eller prøvet demoen fra Outlast 2 som er ude nu, så har du sikkert tænkt at denne titel ville være perfekt til PlayStation VR, og i så fald er du bestemt ikke den eneste der har tænkt disse tanker. Desværre ser det ikke ud til at ville ske – i hvert ikke op til udgivelsen af spillet.

I et interview har præsidenten fra firmaet Red Barrel som står bag spillet, Philippe Morin, taget sig tid til at svare på spørgsmålet om Outlast vil være kompatibelt med PlayStation VR når det udgives. Hans svar er som følgende:

”Nej det vil det ikke. Jeg tror at hvis du vil lave et effektivt og godt VR spil, så skal det bygges op fra bunden. Da vi er et lille hold udviklere på 20 mand, så skal vi fokusere på en ting ad gangen. Vi får se om vi hopper på VR vognen når Outlast 2 er udgivet.

 

Ud fra den udtalelse og ordene ”vi får se”, så er der dog en chance for at VR måske bliver tilføjet senere.

Outlast har planlagt udgivelse i første kvartal af 2017.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.