Nyt vampyr RPG under udvikling.

vampyr

DONTNOD og Focus Home Interactive har netop annonceret at de har spillet Vampyr under udvikling. Eller det vil sige DONTNOD står for at udvikle spillet, mens Focus Home Interactive står som udgiver.

Det er yderst begrænset med oplysningerne omkring spillet som er et action RPG, dog skulle spillets historie foregå umiddelbart efter 1. verdenskrig, hvor spillets hovedperson, som er læge, vender hjem. Det er netop i den periode, hvor den spanske syge krævede millioner af liv. Lægen indgår naturligvis i behandlingen af de syge, under behandlingen af en patient, bliver han bidt og herefter udvikler han sig til vampyr.

Det er ikke fordi DONTNOD er i gang med at udvikle et spil henvendt specielt til det danske marked, at navnet staves Vampyr, frem for Vampire. Y skal henvise til de moralske valg lægen står overfor, da han på den ene side ønsker at hjælpe og helbrede folk, mens han på den anden side ønsker at slå ihjel og æde.

Der tegner sig et billede af et spil som rent historiemæssigt kan blive meget godt. Men det er naturligvis for tidligt at sige noget om det endelige resultat. Der er heller ikke oplyst hvilke platforme spillet udvikles til.

Der ingen oplysninger omkring udgivelsestidspunkt, men det er uden tvivl noget der har lange udsigter, da DONTNOD endnu ikke har sendt deres nyest spil, Life is Strange, på gaden.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Uha hvor spændende.
  Det lyder som en fed historie og får mine tanker hen på Twilight af en eller anden mærkelig årsag 🙂

 2. Fedt fedt.. Der er ikke så mange gode spil, der virkelig spiller godt på vampyr universet og det gotiske element i det. Det er nok en sikker vinder hos mig 🙂

  Elskede den lille Vampyr DLC til Infamous 2. Den var lige i den rette ånd (Y) 😀

  Jeg håber mere at det bliver hen af Underworld da de har et MEGET federe miljø end disse nymoderne film og serier som Twilligt og Vampire Diaries

  • Infamous har jeg aldrig spillet, men ja, Underworld universet ville også være fedt 🙂

   • Du burde prøve dem.. De er ligesom RDR 😀 😀 😀
    (altså hvis Marston kunne skyde lyn 😛 )

    Ja mega. Det skal være lidt dyster stemning istedet for teenagere der bliver forelsket i vampyrer i nutiden 😀 😀

    • De (Infamous) ser super flotte ud, men de lyn der er lidt for “spacey” for mig – indtil jeg engang får dem prøvet i hvert fald 😉

     • De har faktisk en fed historie.. Det første er lidt tungt men 2’eren er KLART det bedste… Og også et nemt plat, hvis man kan hive den ind på den sværeste (som værende det eneste trofæ jeg mangler 😀 )

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.