Nyt South Park på vej til PS4

Southpark

Ubisoft og South Park Digital Studios har afsløret at de er igang med udviklingen af efterfølgeren til det prisvindende South Park: The Stick of Truth. Det nye spil i serien får navnet South Park: The Fractured but Whole.

Det nye spil giver endnu en gang spillerne mulighed for at indtage rollen som The New Kid, som tager på eventyr sammen med Stan, Kyle, Kenny og Cartman.

Det er Ubisoft San Francisco, der står bag udviklingen af South Park: The Fractured but Whole, hvor spilleren tager kampen op mod den kriminelle underverden i South Park.

Kampen mod de onde elementer foregår sammen med Coon & Friends. Gruppen er skabt af Eric Cartman og Coon som er hans superhelte alterego. The Coon er halvt menneske og halvt vaskebjørn. Blandt de andre crimefighters er Mysterion (Kenny), Toolshed (Stan), Human Kite (Kyle), Mosquito (Clyde Donovan) og Mint Berry Crunch (Bradley Biggle).

For at sikre endnu en autentisk South Park oplevelse, er Matt Stone og Trey Parker en del af alle processer i udviklingen af spillet.

Laurent Detoc, der er direktør ved Ubisoft siger:

Det succesfulde miks mellem fantastisk humor og fabelagtigt gameplay skabte South Park: The Stick of Truth en spil genre: The Comedy Role-Playing Game. Vores teams arbejdede hårdt, grinede meget og spillerne elskede det, så vi er tilbage for at videreudvikle den fantastiske verden der er skabt af Matt, Trey og den talentfulde gruppe ved South Park Digital Studios med South Park: The Fractured But Whole.

Der er endnu ingen udgivelsesdato for spillet, men det skal efter planen udgives i 2016, hvor det udkommer til PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar