Nyko skaber harddisk udvidelse til PS4

NykoDataBank

PlayStation 4 leveres med en 500GB harddisk, men mange brugere oplever efterhånden at pladsen slipper op på maskinen, da den nye generation konsols spil fylder betydeligt mere end til f.eks. PlayStation 3.

Sony har heldigvis taget højde for dette ved at gøre det nemt, at skifte harddisken. Den eneste hage ved det, er at PlayStation 4 kun har plads til en 2.5” harddisk – hvilket er dyrere at købe i forhold til en harddisk på 3.5”.

Nu har firmaet Nyko så skabt en tilføjelse til PlayStation 4, der gør det muligt at bruge den fysisk større, men billigere harddisk. Det sker ved at en ‘data bank’ placeres på øverste venstre del af konsollen. Dermed kan man placere harddisken der.
Det kan være med til at sparer nogle hundrede kroner på en ny harddisk.

Dog skal man være opmærksom på, at der er tale om et tredjeparts produkt og derfor er der ingen garanti for hvordan det vil påvirke den øvrige ydelse på PlayStation 4.
Tidligere har der især været varme problemer hvis man har brugt ikke-officielle understøttede produkter. Derudover kendes prisen endnu ikke på Nykos nyskabelse, så det skal også tages med i den samlede besparelse. Sidst, men ikke mindst skal man også have in mente at PlayStation konsollens udseende ændres markant.

Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato fra Nyko, andet end den sendes på gaden i første halvdel af 2015.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Nu har jeg endelig “lært” at holde af PS4 maskinens “skæve” udseende, og så kan man snart lege byggemand Bob og smide en ny klods på…
    Noooo, så hellere betale de par hundrede kroner mere for en mindre harddisk 😉

  2. Den er virkelig grim med den ekstra harddisk på..

  3. Jeg må tilstå jeg heller ikke vil ud og købe sådan en brik, dels er den ikke køn, man kan være usikker på, hvor godt det er for maskinen med den, og sidst, men ikke mindst, så er det yderst begrænset hvad man vil spare, for selve brikken er jo heller ikke gratis.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.