Nye screenshots klar fra Sword Coast Legends

sword coast legends

De uafhængige udviklere fra n-Space og Digital Extremes har afsløret en række nye billeder fra deres kommende udgivelse: Sword Coast Legends, der er et party-baseret RPG der foregår i Dungeons & Dragons (D&D) frodige og vibrerende Forgotten Realms univers. Spillet vil give os mulighed for at prøve det kendte D&D, som en fælles historiefortælling. Det er et hold af veteraner inden for spilindustrien, som i et partnerskab med Wizards of the Coast har skabt  singleplayer delen af Swoard Coast Legends. Her kan du se Faerûn verdenen, som den aldrig har været set før.

Sword Coast Legends indeholder et DM Mode, der er det første af sin slags:

DM Mode skaber den dynamik der i real-time rollespil mellem spillerne og Dungeon Masters, hvor det er Dungeon Masters der guider spillerne gennem de unikke eventyr. I DM er det Dungeon Masteren der leder og giver spillerne mulighed for at have det sjovt på den måde der bedst passer til partyet, det sker i en fire med en oplevelse, der byder på en ikke konfrontatorisk oplevelse, der vil glæde alle, uanset om de  tidligere har været til RPG spil via skærmen eller via blyanter og papir.

Blandt de ting som spillet vil byde på er blandt andet:

  • En singleplayer kampagne skabt af folk der gav os Dragon Age: Origins
  • Mulighed for at vælge mellem fem forskellige spilbare figur klasser, så du kan skabe din egen stålsatte eventyrer.
  • Sword Coast Legends er et medrivende og komplekst RPG, som der har været ventet på, og som blandt andet byder på party-baseret taktiske kampe og medrivende historie.
  • Det foregår i Dungeons & Dragons Forgotten Realms universet og er baseret på det femte regelsæt.
    Spillet er fyldt med sagn og legender fra Dungeons & Dragons.

Der er endnu ingen udgivelsesdato på Sword Coast Legends, udover det efter planen bliver udgivet i fjerde kvartal af 2015, så det er altså lige på trapperne. Det kan allerede nu forudbestilles på den amerikanske PlayStation Store, hvor det koster lige under 35 dollars, hvilket er ca. 230 kr. Spillet er endnu ikke blevet tilgængeligt for forudbestilling på den europæiske PlayStation Store, men vi forventer det sker snart.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.