Nye rygter siger at Bully 2 er under udvikling

Rockstar Games er i gang med udviklingen af et af de mest ventede spil, nemlig Red Dead Redemption 2, men hvad kan man forvente på spille-fronten efter de har udgivet RDR 2?

Rygterne taler både om Bully 2 og Agent som de næste spil fra Rockstar, og nu har en unavngiven kilde meddelt at studiet netop er i gang med udviklingen af Bully 2, og de har været det gennem nogen tid. Kilden siges at være en del af indercirklen ved Rockstar Games, men naturligvis ønsker vedkommende ikke at stå frem med navn.

Men da Rockstar endnu ikke har bekræftet noget omkring hvilke spil de er ved at udvikle, udover RDR 2, så skal ovenstående naturligvis behandles som et rygte. Kilden kunne dog ikke afslører hvilket studie fra Rockstar, der rent faktisk var i gang med udviklingen af Bully 2.

Kilden meddelte også at de koncept-art billeder der dukkede op forleden rent faktisk er ægte og Rockstar fortsat arbejde på udviklingen af Agent, men hvornår billederne blev skabt kom han ikke nærmere ind på, så igen må det betegnes som et løst rygte.

Tiden må vise om rygterne her taler sandt, men selvom rygterne er sande, så betyder det ikke at Bully 2 bliver spillet der efterfølger RDR 2, da udviklingen af spil ofte bliver ændret, spil bliver droppet osv. men før eller siden melder Rockstar ud omkring deres fremtidige spil.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.