Nye rygter om RDR 2

Rockstar Games holder fortsat deres kort tæt til kroppen, når det drejer sig om oplysninger om Red Dead Redemption 2. Men der kommer heldigvis nye rygter omkring spillet, og nu er der nye rygter der fortæller om nogle af skuespillerne der skal lægge stemme til nogle af spillets personer.

Der er nemlig en række forskellige skuespillere der har opdateret deres CV med deres arbejde i spillet, men oplysningerne er hurtigt blevet fjernet igen.

En af de skuespillere der har afsløret at han er med i det nye spil er Matt Bradford, han skal spille rollen som Dutch, den figur der er leder af John Marstons bande.

En anden skuespiller der har meddelt at han er en del af Red Dead Redemption 2 er Roger Grunwald. Han vil være manden bag den tyske psykolog Menchen.

Rygterne siger også at Roger Clark vil være en del af spillet. Mange mener at det er ham som lægger stemme til spillets debuttrailer, og han har tidligere liket en fan video på Youtube der omhandler rygter fra Red Dead Redemption 2.

Derudover siger rygterne også at Cali Moore og Noshir Dalal også er involveret i spillet, da de samarbejder med en stor del af de skuespillere der var med i det oprindelige Red Dead Redemption.

Hvis vi skal se på troværdigheden af rygterne, så virker det umiddelbart til at det er de to første navne der er mest sandsynlige, mens de andre kan virke mere usikre.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.