Nye detaljer om Turning Tides DLC til BF1

Der er efterhånden mere end 21 millioner der spiller Battlefield 1, på tværs af de forskellige platforme som spillet er udgivet til. Spillerne kan se frem til en ny stor udvidelse af spillet i december og januar måned,  en udvidelse med navnet Turning Tides.

Med Turning Tides udvidelsen fokuserer DICE på kamp mellem flåderne og kampe på strandene.

De to første kort i Turning Tides bliver udgivet i december og her er det Gallipoli kampagen der er fokus på.

I Cape Helles kortet indtager man rollen som enten de angribende englændere eller forsvarene fra de osmanniske styrker. Der er kampe på land, til vands og i luften.

Med Achi Baba kortet er der fokus på kampene mellem fodfolket. Igen er det englænderne der angriber, da de vil indtage en vigtig bjergtop, men der er intense kampe, da de osmanniske soldater vil forsvarer deres position til det sidste.

I januar vil der komme yderligere to kort til Turning Tides udvidelsen.

Med Heligoland Bright tages kampene til havs, hvor de britiske og tyske skibe og fly kæmper mod hinanden. Men også på landjorden vil der være kamp med dette kort, fodfolket kæmper nemlig på de ikoniske røde klipper ved Rocky Cove.

Kampene tages også til Belgien, hvor kortet Zeebrugge tager os med ind i briternes angreb på den belgiske havn i netop Zeebrugge. Dette kort vil både byde på kampe i luften, på havet og close quater kampe mellem infanteriet fra de tyske og engelske hære.

Der vil naturligvis også komme en række nye våben og andet udstyr i forbindelse med Turning Tides udvidelsen.

I december kommer der følgende:

Seks nye våben, det drejer sig om: M1917 Trench Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16, Farquhar-Hill, M1917 MG, Carcano M91 Carbine, og Type 38 Arisaka.

Derudover vil der også mulighed for at overvinde fjenderne med en ny sabel og en ny kastekrog.

Man kan også se frem til at bruge en ny L-Class Destroyer, der er udstyret med både kanoner, torpedoer AA guns og miner, så ingen kan med andre ord vide sig sikre mod angreb fra søsiden, uanset om man befinder sig på et andet skib, i et fly eller på landjorden.

C-Class luftskib: Et nyt luftskib der bemandes af en pilot og tre maskingeværskytter, der sammen kan bringe død og ødelæggelse til fjendens styrker.

Hvis man har et Battlefield 1 Premium medlemskab, så kan man hente udvidelsen uden yderligere omkostninger, når den udgives.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.