Ny trailer viser fem måder at spille det næste Need for Speed på

Need for Speed

EA udgiver som bekendt det næste kapitel i Need for Speed serien i november måned. Der er store forventninger til spillet, forventninger der ikke er blevet mindre når man har set på de billeder og trailers, som EA har frigivet fra spillet.

De har netop frigivet en ny trailer, der har fokus på de fem forskellige måder som man kan spille spillet på. Fem måder som hver især, og frem for alt sammen skal sikre spillerne omdømme og penge i spillet.

De fem spillemåder er:

  • Speed: Fart, det er det alle lever for i Need for Speed serien, desto højere hastighed, desto bedre chance for at komme først over stregen i de forskellige løb.
  • Style: Stil, viser hvem du er bag rattet ved at bruge hele byen som din personlige gymkhana bane. Uanset om du flyver over flyhop, laver doughnuts eller udskridninger i sving, så giver det dig omdømme points.
  • Build: Byg og skab din egen helt unikke bil, hvor det er din personlige smag der bestemmer hvordan bilens styling skal være.
  • Crew: Kør sammen med dine venner og få f.eks. points for at køre tættest muligt på dem når i kaster jer ind i de forskellige sving.
  • Outlaw: Lovløs, gør hvad du vil, men vær klar til at tage kampen op med politiet, som vil gøre alt for at stoppe dig i at flygte.

Kombiner alle fem ting for opnå så mange point og så meget omdømme som muligt.

Need for Speed bliver udviklet af Ghost Games og udgives d. 5. november til PlayStation 4

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.