Ny trailer fra Farming Simulator 15

Farming Simulator 15 Logo

Så er det efterhånden kun godt en måned tilbage til Farming Simulator 15 gør sit indtog på PlayStation 3 og PlayStation 4.

Siden sidste års udgivelse, er der sket gennemgribende ændringer i spillet, blandt andet er spillets grafiske og fysiske motor helt ny. Farming Simulator 15 byder på en stor åben verden, med mange detaljer og visuelle effekter.

Hvis du skulle være i tvivl om dine opgaver i spillet, så er det ganske simpelt at bestyre og udvikle dit eget landbrug, med alt hvad det kræver af markpleje og dyrehold (køer, høns og får), du skal sælge de ting du avler og bruge overskuddet til at investere i nye og bedre maskiner og værktøj.

Men det er ikke det eneste, for noget helt nyt i Farming Simulator 15 er nemlig muligheden for at fælde skov og bruge de maskiner der er særligt udviklet til det.

Du kan vælge om din gård skal være i Nordamerikanske omgivelser eller om du hellere vil have din gård placeret i spillets nye nordiske områder.  Uanset hvilket område du vælger, så kan du bruge de over 140 autentiske køretøjer og landbrugsmaskiner der er med i spillet. Farming Simulator 15 er fyldt med kendte mærker som New Holland, Ponsse, Case IH, Deutz-Fahr, MAN og Liebherr.

Du kan naturligvis spille spillet alene, men hvis du spiller det via PlayStation 4, så kan du for første gang på konsol, spille online i det.  Når du spiller online kan du invitere andre spillere ind i dit spil og dermed øge din produktivitet ved at deles om at udføre de store opgaver og dermed hurtigere udvikle din gård.

Farming Simulator 15 udgives d. 19. maj til både PlayStation 2 og PlayStation 4.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar