Ny opdatering til Gran Turismo 6

Der er en ny opdatering klar til Gran Turismo 6, en opdatering der blandt andet tilføjer en ny bil og bane.

Den nye bil der bliver tilgængelig, er en Mini Clubman Vision Gran Turismo. En bil der er særligt udviklet til PlayStations Gran Turismo.

mini clubman GT

Der er to måder at erhverve bilen på når først opdateringen er installeret. Man kan ganske simplet købe den via Vision GT, spillets bilhandle. Men den kan også erhverves ganske gratis, det eneste det kræver, er at man kører en omgang i den nye seasonal event. Der er ingen krav om en bestemt omgangstid, når omgangen er afsluttet og du går tilbage til din garage, så er bilen tilgængelig.  Men det er med at skynde dig, for det er kun en begrænset tid, hvor man kan få Mini Clubman Vision Gran Turismo gratis.

Gran Turismo 6

Den nye bane i spillet er Mid-Field Raceway. Hvis du synes navnet lyder bekendt, så er det med god grund, da banen har været en del af tidligere spil i Gran Turismo serien. Nu gør den comeback i en ny og forbedret udgave. Mid-Field Raceway er en højhastighedbane, der følger bjergenes stigninger og fald. Banen byder på langsider med høj hastighed og har hurtige sving. Med andre ord er det en bane der udfordre enhver.

Noget nyt der også bliver tilgængeligt med opdateringen er B-Spec Mode i karriere delen af spillet. Det betyder at du nu kan få en computerstyreret køre, til at deltage i de løb du måske synes er svære at gennemføre, f.eks. langdistance løbene, men du kan naturligvis også bruge det, hvis du bare vil læne dig tilbage og nyde løbene som tilskuer.

Opdateringen er klar til at blive downloadet nu og er ganske gratis.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar