Ny Middle-Earth: Shadow of War trailer er blevet udgivet

Der er blevet udgivet en ny trailer for Middle-Earth: Shadow of War der indeholder Kumail Nanjiani (The Big Sick, Silicon Valley) der skildrer The Agonizer, en livlig, men dødelig ork fjende, som blot er en af de mange personligheder som spillerne kan støde på op gennem Nemesis System, i det kommende open-world action videospil.

Først afsløret under Comic-Con International: San Diego, giver videoen et første kig på Nanjiani’s ork karakter, der leverer en række humoristiske one-liners som spillerne kan komme på tværs af, gennem deres spiloplevelse. Seere får også et bag-scenerne glimt af Nanjiana’s stemmeoptagelsessession, hvor han giver yderligere indsigt i hans forberedelse til rollen.

Den officielle Shadow of War – Kumail Nanjiani as The Agonizer – video kan ses herunder:

Spillet vil foregå mellem begivenhederne fra Hobbitten og Ringenes Herre og Middle-Earth: Shadow of War er et open-world action RPG spil der fortsætter den oprindelige fortælling om Middle-Earth: Shadow of Mordor.
Spillerne vil bydes på en rigere, mere personlig og ekspansiv verden fuld af episke helte og skurke, ikoniske steder, originale fjendtlige typer, flere personligheder og et nyt hold af figurer med utallige historier, som alle er blevet levendegjort af det prisbelønnede Nemesis System.

Middle-Earth: Shadow of War eventyret vil begynde den 10. oktober 2017 hvor spillet udgives til PlayStation 4.

 

Om Kim Freiler

Administrator
Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar