Ny Live action trailer fra COD: WWII

Activision har sendt en ny Call of Duty: WWII trailer på gaden, men det er ikke en trailer der byder på gameplay eller en masse information omkring det kommende spil, tværtimod faktisk.

Traileren viser nemlig noget helt andet, nemlig det sammenhold der opstår mellem spillere. Hvilket i mange tilfælde er lige så vigtigt som indholdet i spillet.

Der er sikkert mange som kan nikke genkendende til traileren herover, selvom den er ganske stereotyp på mange områder, for uanset om man arbejder som elektriker, som butiksansat eller frisør, så kan spil skabe et fællesskab på tværs af både grænser og kontinenter.

Når Call of Duty: WWII bliver sendt på gaden d. 3. november, så vil det være første gang i næsten 10 år at serien tager udgangspunkt i anden verdenskrig. Det seneste spil i serien der gjorde det var Call of Duty: World at War fra 2008.

Gennem de senere år har salgstallene for Call of Duty serien været faldende, men mange forventer at Call of Duty: WWII vil ændre dette.

Spillet udgives til PlayStation 4, hvis man har en PlayStation 4 Pro, så kan man se frem til et spil der udnytter de ekstra muligheder som konsollen giver.

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.