Ny DLC til Battlefield 4 i september

Battlefield 4 night

Det er efterhånden små to år siden EA sendte Battlefield 4 på gaden, men selvom det er længe siden i gaming-verdenen, så har EA og udviklerne fra DICE meddelt at de i september måned vil sende en ny udvidelse på gaden til spillet, kaldet Night Operations.

Som det fremgår af navnet, så vil den nye udvidelse give os mulighed for at tage kampen op mod fjenderne om natten. Det vil foregå på det nye kort Zavod: Graveyard Shift, der er natlig version af Zavod 311. Det nye kort er indhyllet i mørke, hvor spillerne kan ødelægge de lamper der giver lys. Det nye kort vil med andre ord have et stort fokus på stealth og taktisk samarbejde holdet imellem.

For at sikre det bedst mulige gameplay i mørket har DICE lavet flere forbedringer siger en af udviklerne fra studiet

”Vi har forbedret lydsystemet, så du nu kan høre nøjagtigt hvor fodtrinene kommer fra. Derudover har vi også givet gadgets og værktøjet der bruges om natten en forbedring så de skinner i mørket”

Det nye kort, Zavod: Graveyard Shift, vil naturligvis kunne bruges til de game modes, der er kendt til spillet i forvejen: Conquest, Rush, Team Deathmatch, Obliteration, Domination og Gun Master. Hvad angår Gunmaster modet, der som bekendt drejer sig om at dræbe modstanderne med en række forskellige våben, så har DICE skabt et helt nyt sekundært layout til de kampe der nu foregår om natten, da de nye lysforhold dramatisk forandre hvordan dette game mode spilles.

Udover forandringerne på tidspunktet for kampene i Battlefield 4, så har DICE forbedret hold balancen på de offentlige servere, netkoden er blevet forbedret og sidst, men ikke mindst så har de justeret en række af de forskellige våben der er tilgængelige i spillet.

Der er ikke angivet nogen bestemt dato for udgivelsen af udvidelsen, EA og DICE har heller ikke angivet hvilke platforme udvidelsen vil komme til, men vi går stærkt udfra det vil være alle de platforme som spillet er udgivet til, herunder PlayStation 3 og PlayStation 4

Bookmark permalink.

Smid endelig en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.